Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti Sultanhisar İlçe Teşkilatı istifa etti

5 Ekim 2016, Çarşamba 19:00

     


AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanı Mustafa Çimen ve yedekler ile birlikte yönetiminin tamamı istifa etti. İstifa dilekçeleri, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'e teslim edildi.

AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanlığı görevini yaklaşık iki yıldır sürdüren Başkan Mustafa Çimen ve yönetim kurulu üyelerinin, gerçekleştirdikleri toplantıda istifa kararı aldıkları öğrenildi. Toplantıya davet edilen İl Başkanı Ömer Özmen'e istifalarını sunduklarını belirten Başkan Çimen, parti içinde kan değişikliğinin daha yararlı olacağını düşündükleri için istifa kararı aldıklarını söyledi.

Başkan Çimen, "Görev yaptığımız iki yıl içerisinde 4 seçim, bir de Fethullahçı Terör Örgütü'nün kalkıştığı 15 Temmuz darbe girişimini atlattık. Bu süre içerisinde yorulan arkadaşlarımız olmuştur. Bu görevi daha iyi yapabilecek arkadaşlarımızın olduğunu düşünerek ve bu bayrağın daha ilerilere taşınması için, istifa etmeyi uygun gördük" diye konuştu.

AK Parti Sultanhisar İlçe Yönetimi, istifa dilekçelerini İl Başkanı Özmen ile birlikte toplantıya katılan İlçe Koordinatörü Yüksel Tikbaş ve Ahmet Kürşat Uğur ile Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fatih Kaymaz'a takdim etti.

Partili Mehmet Arzar, toplantı sonrası İl Başkanı Özmen'e ayna üzerine yaptığı Recep Tayyip Erdoğan portresini hediye etti. (ERDAL AYDIN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler