Takip Et

SON DAKİKA

CHP Nazilli ilçe örgütünden son gün desteği

5 Temmuz 2017, Çarşamba 13:30

     


CHP Nazilli İlçe Örgütü, milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından başlatılan yürüyüşe destek için hazırlıklarını tamamladı. İlçe örgütü, Ankara’dan başlayan 432 kilometrelik 25 günlük adalet yürüyüşünün pazar günü İstanbul’daki finalinin ardından Maltepe’de yapılacak mitinge katılacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’dan kalkacak otobüslerle cumartesi günü geniş katılımla yola çıkmaya hazırlanan CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, adalet arayan her kesimi bu yürüyüşe davet etti.

 

DÜNYA LİTERATÜRÜNE GEÇECEK BİR YÜRÜYÜŞ

CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 45 derece sıcağa rağmen başlatmış olduğu 432 kilometrelik adalet yürüyüşünün dünyanın literatürüne girecek, bugüne kadar yapılmış en büyük eylem olduğunu söyledi. Hak ve adalet arayışı için yollara dökülen Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşünü bütün dünyanın yakından takip ettiğini söyleyen Başkan Deveci, “Genel başkanımızın ‘Bıçak kemiğe dayandı’ sözleriyle Güven Park’tan başlattığı bu yürüyüşü çok anlamlı buluyoruz. Nazilli ilçe örgütü olarak buna duyarsız kalmıyoruz. Adaletin bir gün herkese lazım olacağına inanıyoruz. Bugün bu yollardaki adalet arayışı sadece CHP’nin değil adalet isteyen herkesin yürüyüşü. Emek vermeden hiçbir şeyin kazanılmayacağı gibi emek verilen her şeyin kazanılacağını inanıyoruz. Dünya literatürüne geçecek bu yürüyüşe herkesin destek vermesini istiyoruz. Bu ilçede adaletten yana olan herkesin bu yürüyüşte saf tutmasını bekliyoruz” dedi.

 

AYDIN’DAN EN AZ 50 OTOBÜS KALKACAK

Hiçbir taşkınlığa meydan vermeden, hiçbir siyasi ideolojik slogan atmadan 25 günlük yürüyüşü sonuna yaklaşıldığını kaydeden Başkan Deveci, “Genel başkanımız bize taş atanlara gül atarak karşılık verin dedi ve bu yürüyüş esnasında bizi provoke etmeye çalışanlara da alkışlarla karşılık verdi. Artık millet olarak kavga, gerginlikten bıktık. Adaletin gerçekleşmesini ve hep birlikte insanca yaşamak istiyoruz. Bunun için Nazilli ilçe örgütü olarak geniş bir katılımla genel başkanımızın İstanbul’a girişine refakat edip Maltepe’de yapılacak mitinge iştirak ediyoruz. Nazilli’den talep çok fazla. En az iki otobüsle Aydın genelinden de 50 üzerinde araçla genel başkanımıza destek vereceğimize inanıyorum” dedi.

 

HEP BİR ARADA YAŞAMAYI ÖĞRENMEK ZORUNDAYIZ

Anayasa değişikliğinin yapıldığı referandum sürecinde Nazilli’de tüm Türkiye’ye örnek olacak bir kampanya süreci geçirdiklerini ifade eden Başkan Deveci, “Referandum sürecinde siyasi partilerin Nazilli ilçe örgütleri olarak hiçbir tatsız olayın yaşanmadığı, centilmence bir kampanya yürüttük. Artık millet olarak kavga ve gerginlikten bıktık. CHP’si, MHP’si, AK Parti’siyle hep birlikte barış ve huzur içinde bir arada yaşamayı öğrenmek ve birbirimize tahammül göstermek zorundayız. Bu ülke hepimizin. Biz, ortamı gerecek bir Cumhurbaşkanı değil, kucaklayıcı bir Cumhurbaşkanı istiyoruz” diye konuştu. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler