Takip Et

SON DAKİKA

Sultanhisar Belediyesi'nde sigaraya karşı dayanışma

5 Ocak 2017, Perşembe 08:30

     


Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya'nın meclis toplantısında sigarayı bıraktığını açıklaması üzerine, muhalefet üyeleri, 'Strese sokmamak ve kızdırmamak için bir süre size yüklenmeyeceğiz" açıklaması yaptı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Sultanhisar Belediyesi'nin 2017 ilk meclis toplantısı Osman Yıldırımkaya başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, MHP'li Üye Hüseyin Özer dışında tüm üyeler eksiksiz katıldı. 3 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, maddeler görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Sultanhisar Belediye Meclisi Disiplin Kurulu'na üye seçiminin yapıldığı toplantıda, CHP'den 3, AK Parti'den 1, MHP'den 1 üye, kurula seçildi. Buna göre, CHP'li Emine Hayırsever, Mustafa Kırcalı, Necdet Arıkan, AK Partili Mesude Yalçındağ, MHP'li Murat Emir, disiplin kurulunda görev aldı. Başkan Yıldırımkaya'nın, "Günde 2 paket sigara içiyordum. Yaklaşık 2 hafta önce sigarayı bıraktım ve artık daha huzurluyum" sözü üzerine, AK Parti ve MHP'li meclis üyeleri de, "Sizin tekrar sigarayı başlamamanız için size karşı biraz daha dikkatli olacağız. Strese sokmamak ve kızdırmamak için bir süre size yüklenmeyeceğiz" açıklaması yaptı.

Karara bağlanan gündem maddelerinin ardından Başkan Yıldırımkaya, bir sonraki oturumun 7 Şubat Salı günü saat 16.00'da yapılacağını belirterek oturumu kapattı. (ERDAL AYDIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler