Takip Et

SON DAKİKA

Genç Parti Bozdoğan İlçe Kongresi yapıldı

4 Aralık 2019, Çarşamba 17:38

     


Genç Parti Bozdoğan İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi, Bozdoğan Gençlik Parkı’nda yapıldı. Kongrede tek listeyle yapılan seçimde Ramazan Bekleviç, Genç Parti Bozdoğan İlçe Başkanı oldu.

Kongreye, Genç Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Yılmaz, Söke ilçe Başkanı Şahin Baş, Nazilli İlçe Başkanı Ahmet Savran, Efeler İlçe Başkanı Fazilet Coşkun, İYİ Parti Bozdoğan İlçe Başkanı Erhan Atılgan, CHP Gençlik Kolları Başkanı Deniz Kanat, AK Parti Gençlik Kolları’nı temsilen Hakan Acar, üyeler ve partililer katıldı.

“ARTIK DÖNÜŞ VAKTİ”

Cem Uzan’ın Türkiye’ye döneceğini söyleyen Genç Parti Bozdoğan İlçe Başkanı Ramazan Bekleviç, “Genç yaşta bu göreve gelerek ülkemizin geleceğinde ve gelişmesinde katkıda bulunmak benim için tarifsiz bir onurdur. Sayın Genel Başkanımız Cem Uzan’ın da yaptığı paylaşımlardan, Türkiye’ye kazandırdığı onlarca dünya devi markalardan da ne kadar Türkiye sevdalısı olduğunu hepimiz biliyoruz. Türkiye’de nasıl yargılandığının da herkes farkındadır. Ama artık dönüş vaktidir. Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak bu vatanı tekrar muasır medeniyetler çıkarmak için ben ve teşkilatım yorulmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.

YENİ YÖNETİM

Ramazan Bekleviç Başkanlığındaki Genç Parti Bozdoğan İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: Sezer Peker, Cengizhan Çevik, Onur Konyalıoğulları, Esat Bekleviç, Caner Uygun, Ertan Konya ve Muharrem Bağlam. (MEHMET RAŞİT AKBALIK)







 
Son Eklenen Haberler