Takip Et

SON DAKİKA

Özmen: Kendinden emin olan, OHAL’den endişe etmez

4 Ekim 2016, Salı 09:28

     


AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Olağanüstü Hal (OHAL) uygulamasının 90 gün uzatılması kararını desteklediklerini belirterek, “Buradaki mücadelede, kendisinden herhangi bir sıkıntısı olmayan insanların endişe, tereddüt edeceği bir şey yok” dedi.

OHAL uygulamasının 90 gün uzatılması kararını değerlendiren AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) karşı mücadelede OHAL’in şart olduğunu söyledi. Terörle mücadelenin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için hem MGK’dan hem de Bakanlar Kurulu'ndan OHAL’in uzatılması kararı çıktığını hatırlatan Özmen, “Bu yapıyla mücadelenin sağlıklı yönteminin OHAL olduğu zaten ortadadır” dedi. Özmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yapılan işlemler, OHAL’in sağladığı imkanlarla gerçekleştiriliyor. Devletin ve milletin selameti için OHAL’in uzatılması doğrudur. Terör örgütü ile mücadele edilirken hukuk dışına çıkılmıyor. Anayasanın hükümete verdiği hakları kullanıyoruz. Her şey yasal zeminde gerçekleşmektedir. Bu bakımdan FETÖ ile mücadelede alınan kararın arkasındayız.”

“TEREDDÜT EDECEK BİR ŞEY YOK”

OHAL’in 90 günden de fazla sürüp sürmeyeceğini değerlendiren Özmen, “Gerekli mevzuat çerçevesinde, OHAL’i uzatma ihtiyacı doğarsa yine uzatılabilir. Neticede bugün ABD’de de Fransa’da da OHAL ilan ediliyor” dedi. Özmen, “Buradaki mücadelede, kendisinden herhangi bir sıkıntısı olmayan insanların endişe, tereddüt edeceği bir şey yok. Burada terör örgütüyle mücadele var” ifadelerini kullandı. (NACİ ERİŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler