Takip Et

SON DAKİKA

MHP’nin yeni yönetim kurulu tanıtıldı

4 Ekim 2016, Salı 15:44

     


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP Aydın İl Başkanlığı'na atanan Burak Pehlivan, ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Pehlivan, "Eski yönetimle ilgili herhangi bir sorun yok. Bu, bizim aile meselemizdir. Aydın'a hayırlı olsun" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından görevden alınan MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak'ın yerine başkanlığa getirilen Burak Pehlivan, il binasında düzenlediği basın toplantısında yeni yönetim kurulunu tanıttı.

"KINAYANIN KINANMASINDAN DERS ALACAĞIZ"

Pehlivan, yaptığı açıklamada, "Bugünden itibaren yönetimimiz ile birlikte camiamızın birlik ve beraberliğini daha da güçlendireceğiz. Herkese partimizin kutlu sevgisini hissettireceğiz. Kardeşlik hukukumuzu ve hemşehrilik ruhumuzu harekete geçirerek hemşehrilerimizin ve kanaat önderlerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve çok değerli partili arkadaşlarımızın her zaman istişarelerini, fikirlerini alarak Aydın’a hizmet etmeye çalışacağız. Bu kutlu yolda kınayanın kınamasından ders alarak sabır, hoşgörü, vefa ve sadakat ile görev yapacağımıza söz veriyoruz” dedi.

"ORTADA HİÇBİR SORUN YOK"

Görevden alınma ile ilgili olarak sorulan soruya yanıt verirken genel merkezin aldığı bir karar neticesinde yönetimin değiştiğini kaydeden Pehlivan, “Bu, biraz da bizim aile meselemizdir. Herhangi bir olumsuz bir şey yok. MHP’ye hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Hiçbir sıkıntı ve sorun yok. Denizli il yönetiminden disiplin kuruluna sevk edilenler ile Aydın’ın bir ilgisi yok. Çünkü o süreç, bizim atamadan sonra gerçekleşti. Böyle bir şey yok. İlçe yönetimi ile ilgili de önümüzdeki günlerde değerlendirme yapacağız” diye konuştu.

ESKİ YÖNETİMDEN İKİ KİŞİ YER ALDI

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Yusuf Sayıntürk, Mustafa Burhaniye, Ahmet Adıgüzel, Soner Sargın, Fatih Esmek, Ahmet Baskın, Murat İnan, Semih Akgün, Sezgin Aydın, Burhan Uçaş, Levent Zor, Osman Yavuz, Asil Ünlü, Erkan Angı, Aydın Uslu, Ahmet Battal, Kazım Oluç, Mehmet Fevzi Özkul, Sermet Sabırlı, Oğuz Aydın, Fethi Yağız ve Ahmet Şahin.”

Görevden alınan yönetim kurulundan ise sadece Mustafa Burhaniye ve Mehmet Fevzi Özkul, yeni yönetim kurulunda yer aldı.

Toplantıya, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yanı sıra MHP Efeler İlçe Başkanı Serdar Yurt, Didim İlçe Başkanı Levent İlter, Koçarlı İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş, Söke İlçe Başkanı Turgay Avcı, Köşk İlçe Başkanı Levent Güler ve çok sayıda partili katıldı. (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler