Takip Et

SON DAKİKA

Bu ayrılık neden oldu?

4 Ekim 2016, Salı 17:59

     


TBMM Genel Kurulu’nda ve AK Parti’nin grup toplantılarında sürekli yan yana oturan 3 Aydın milletvekilinin son toplantılarda bir araya gelmemesi, “Bu ayrılık neden oldu?” sorusunu akıllara getirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geçen yıl yapılan seçimler öncesi ve seçildikten sonra hep bir arada görünmeye özen gösteren ve katıldıkları toplantı ve etkinliklerde yan yana oturan AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş, artık ayrı ayrı oturmaya başladı.

Daha önce üçü bir arada fotoğraflar paylaşan AK Parti Aydın milletvekilleri, Meclis’in 1 Ekim’deki yeni yasama yılı açılış toplantısının ardından, bugün gerçekleştirilen AK Parti Meclis Grup Toplantısı’nda da yan yana oturmadı. Her iki toplantıda Öz ve Savaş yine birlikte otururken, Erdem’in ayrı oturması dikkat çekti.

AK Parti Aydın milletvekilleri, yasama yılı açılış töreni öncesi Meclis’in tatilde olduğu dönemde Aydın’da gerçekleştirilen etkinliklerde de “üçü bir arada” görüntü vermekten kaçındı. Milletvekili Erdem programlara genellikle yalnız iştirak ederken, Öz ve Savaş ise son haftalarda Aydın’daki birçok etkinliğe birlikte katıldı.

ZİYARETLERİ DE BİRLİKTE

GERÇEKLEŞTİRİYORLARDI

TBMM Genel Kurulu ve parti grup toplantısında sürekli yan yana oturmalarının yanı sıra seçildikleri günden bu yana Aydın’dan Ankara’ya giden heyetleri birlikte ağırladıkları, bakanlara ve Ankara bürokrasisine birlikte ziyaretler gerçekleştirdikleri, Aydın’daki parti içi ve diğer programlara birlikte katıldıkları için “üçü bir arada” olarak anılıyordu.

Aydın milletvekillerinin son günlerde kendi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlardan bile hissedilen bu ayrılık, Aydın’daki partililerini de üzüyor. (HAKAN AKIN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler