Takip Et

SON DAKİKA

Yanlış hesap Nazilli'den döndü

4 Temmuz 2017, Salı 09:43

     


MHP Buharkent ilçe başkanı ve yönetim kurulunun istifa etmesinden sonra yaşanan gerginliğin ardından dün de bayrak krizi çıktı. Atatürk ve Devlet Bahçeli posterinin MHP Buharkent ilçe binasından indirildiği iddiası üzerine ayaklanan Nazilli Ülkü Ocakları, 15 araçlık konvoyla Buharkent’e yola çıktı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Daha sonra olayın yanlış anlaşılmadan ibaret olduğu anlaşılıp yoldan dönüldü. Nazilli Belediye Meydanı'na Bahçeli’nin dev bayrağını açan Nazillili ülkücü gençler adına konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Şükrü Ilgat, “Eğer iddia edildiği gibi Atatürk ve genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin bayrağı indirilmiş olsa idi gereğini yapardık. Liderimiz bizim şerefimizdir” dedi.

 

İSTİFA HABERİ ÜLKÜCÜLERİ AYAKLANDIRDI

Buharkent’te MHP ile Ülkü Ocaklarını karşı karşıya getiren olay önceki gece yaşandı. MHP Buharkent ilçe Başkanı Yüksel Güngördü ve yönetim kurulu üyelerinin partideki görevlerinden istifa edip partinin karar defteri ile ve partinin bayrak, tabela ve demirbaş eşyalarını bir depoya kaldırıp bunu sosyal medyadan duyurması ile patlak veren gerginlik, arbede yaşanmasına neden oldu. Nazilli ve Kuyucak’tan ilçeye gelen partililerin eşyaları depodan alıp tekrar parti binasına koyması ile sabaha karşı son bulan gerginliğin ardından parti binasının balkonuna Atatürk, Alparslan Türkeş ve Devlet Bahçeli'nin dev posterleri asıldı.

 

YOLA ÇIKAN KONVOY GERİ DÖNDÜ

Önceki gün yaşanan bu olaylı gecenin ardından dün öğle saatlerinde de Atatürk posteri ile Devlet Bahçeli’nin posterinin parti binasından indirildiği duyumu yine ortalığı karıştırdı. Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı beraberindeki yaklaşık 100 kişilik 15 araçtan oluşan bir konvoy ile Buharkent’e yola çıktı. Yolda Atatürk’e ve genel başkanlarına ait posterlerin iddia edildiği gibi indirilmediğini aksine rüzgarın etkisiyle binanın tepesine uçtuğunu öğrenen Ülkücü gençler, çıktıkları yoldan döndü.

 

BAHÇELİ POSTERİ AÇTILAR

Ardından Nazilli Belediye Meydanı önünde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin posterini açarak genel başkanlarına olan bağlılıklarını dile getiren ülkücü gençler adına konuşan Ocak Başkanı Şükrü Irgat, olayın tamamen yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu, yanlıştan dönüldüğünü söyledi. Sıkıntı olmadığını öğrenip döndüklerini ifade eden başkan Irgat, "Kimse bizim değerlerimize saygısızlık yapamaz. Çok şükür ki yanlış anlaşılmadan ibaret oldu, yoksa biz gereğini yapardık. Liderimiz sadakatlik, şerefimizdir. Şerefimizi korumak için gereken neyse yaparız” diye konuştu. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler