Takip Et

SON DAKİKA

“FETÖ’yü başka yerde aramayın”

3 Ekim 2016, Pazartesi 16:45

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan “15 Temmuz Demokrasi Kavşağı” açılış töreninde konuşan CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfü Baydar, “FETÖ’yü başka yerde aramayın, siz kendi içinizde arayın. AKP’yi kazıdın mı altından FETÖ çıkar, FETÖ’yü kazıdın mı altından AKP çıkar” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Baydar, kavşağın açılmasının iki ay gecikmesi nedeniyle kendilerini eleştiren AK Parti iktidarının 14 yıldır Aydın’a yatırım yapmadığını söyledi. Baydar, “Kıskananlar çatlasın. Sen 14 yıldır herhangi bir şey yapmayacaksın iktidar elindeyken Aydın’a çivi çakmayacaksın. Aydın CHP’yi birinci seçti diye, CHP’yi tercih etti diye burayı cezalandıracaksın. Büyükşehir Belediye Başkanım buranın inşaatına başladıktan sonra çıkabilecek bir aksilikte gelip burada balık tutma senaryoları yapacaksın. Yok çöktü çökecek lafları yapacaksın. İşte onlara en güzel cevap bugünkü açılıştır” dedi.

“FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞI NEREDE?”

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasına değinen Metin Lütfü Baydar, “Şimdi bunlara soracaksınız, diyeceksiniz ki neden otoyol 14 yıldır bitirilmedi? Sebep ortada ‘FETÖ geciktirdi’. FETÖ olmasa bunlar yapacaktı bu işi sırf FETÖ yüzünden olmadı. Her şeyin çaresi FETÖ. Bir şey olmadı mı ‘FETÖ vardı kardeşim, FETÖ yüzünden yapamadık’. Ulan FETÖ yüzünden yapamadıysan, FETÖ’yle son 14 yıldır, son iki yıla kadar koyun koyuna yatan kim? Ayağına kadar gidip neredeyse halife ilan edecektiniz? Ne oldu? Bugün konuşuyor Cumhurbaşkanı, Bilim Teknoloji açılışında başlıyor FETÖ, bitiriyor FETÖ. Ya senin başka lafın mı yok? Kardeşim FETÖ’den başka bir şey bilmiyor musunuz? İşleri güçleri FETÖ, metö. Araştırıyorlar ya, bakmak istiyorlarsa, FETÖ’nün nerede olduğunu görmek istiyorlarsa Aydın’a bakacaklar. Aydın’da milletvekillerimiz var. Danışmanı tutuklanan arkadaşımız var, kardeşi tutuklanan, gelinleri tutuklananlar var. Ee bunlar işte, FETÖ buralarda. Nerede bunun siyasi ayağı nerede? Madem bu kadar FETÖ’yü temizlemeye kararlısınız, FETÖ’yü başka yerde aramayın, siz kendi içinizde arayın. AKP’yi kazıdın mı altından FETÖ çıkar, FETÖ’yü kazıdın mı altından AKP çıkar. O yüzden FETÖ bahanesiyle ‘14 yıldır burayı yapamadık’ demesinler” diye konuştu. (CEM ULUCAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler