Takip Et

/>

SON DAKİKA

Efeler Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci toplantısı yapıldı

3 Haziran 2017, Cumartesi 13:09

     


Efeler Belediye Meclisi'nin haziran ayı ikinci toplantısı gerçekleştirildi. Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya Meclis Başkan Vekili Halis Günday başkanlık etti. Zabıt özetinin okunmasıyla başlayan toplantıda komisyonlardan havale edilen 16 gündem maddesi görüşüldü. Meclis toplantısına, CHP'li Fikri Aydın, MHP'li Savaş Akçöltekin ile AK Partili Özcan Petekkaya ve Nurdan Kırışman mazeretleri nedeniyle katılmadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İmar planı tadilatlarıyla ilgili 15 dosyaya ait Meclis İmar Komisyonu raporlarının görüşüldüğü toplantıda, Karayolları 28. Şube Şefliği'nin sorumluluk alanında bulunan, Umurlu Mahallesi şehir geçişindeki refüjlerin peyzaj ve bakım çalışmalarının Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce yapılmasıyla ilgili protokol de kabul edildi.

Toplantıda, Efeler Belediyesi Afet ve Acil Durum Yönetimi Koordinasyon Merkezi'nin Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği'yle ilgili Meclis Hukuk Komisyonu raporu da kabul edildi.

Efeler Belediyesi, temmuz ayı meclis toplantısının 3 Temmuz Pazartesi günü saat 18.00'de yapılacağı bildirildi. (KIVANÇ UĞUR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler