Takip Et

SON DAKİKA

MHP Sultanhisar’da yeni yönetim belli oldu

2 Aralık 2016, Cuma 11:39

     


Geçtiğimiz ekim ayında MHP Genel Merkezi tarafından MHP Sultanhisar İlçe Başkanlığı’na atanan Tolga Burhaniye, oluşturduğu yeni yönetimle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

MHP Genel Merkezi tarafından göreve atandıktan sonra MHP İlçe eski başkanı Yakup Türker’in istifasıyla 15 ay kapalı kalan Sultanhisar İlçe Teşkilatı’nı yeniden faaliyete geçiren Başkan Burhaniye, ilk yönetim kurulu toplantısını MHP İl Başkanı Burak Pehlivan ve il yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

“HER DAİM GÖREVE HAZIRIZ”

Gündem değerlendirmesi, tanışma ve ileriye dönük fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantının gayet verimli geçtiğini söyleyen Burhaniye, “Yeni yönetimimizle birlikte Sultanhisar’ın kangrene dönüşen sorunlarının çözümü için üzerimize düşen mesuliyet çerçevesinde memleketimize hizmet edeceğiz. Yeni yönetim kurulu üyesi olarak bizimle birlikte kutlu davamızda yol arkadaşlığı yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Memleketimizin dirliği ve birliği, şehit kanlarıyla sulanmış kutsal vatan topraklarının selameti için her daim göreve hazırız” diye konuştu.

Tolga Burhaniye başkanlığındaki MHP Sultanhisar İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: Erkan Baydar, Mehmet Ersan, Süleyman Gündüz, Kerem Ercümen, Aziz Adıgüzel, Harun Toptan, Mehmet Başaran, Mustafa Akdemir, Mehmet Maden, Engin Kıllıoğlu, Erdal Ülker, Süleyman Erdur, Kamil Şimşek, Salih Haylaz, Birol Umut ve Çağdaş Talay. (ERDAL AYDIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWER







 
Son Eklenen Haberler