Takip Et

SON DAKİKA

'Öncü Gençlik'te bayrak değişimi

2 Haziran 2017, Cuma 18:15

     


Vatan Partisi’nin gençlik kolu Öncü Gençlik’in Aydın İl Başkanı Uğur Aykaç, görevini Doğukan Doğan’a devretti. Aykaç, bundan sonra genel merkez yönetiminde görev alacak. Öncü Gençlik Aydın İl Başkanı Uğur Aykaç, Öncü Gençlik Genel Merkezi’nde görev alacağı için görevini Doğukan Doğan’a devretti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Vatan Partisi Aydın İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Emre Albayrak, Şırnak’taki helikopter kazasında 13 askerin şehit olduğunu anımsatarak, “Bu nedenle Genelkurmay Başkanlığımızın ve Türk milletinin başı sağ olsun. Rütbeli subaylarımızı kaybettik. Bir Türkiye- Amerika savaşı yaşanıyor. Bugün basına da yansıdı. Amerika’nın YPG’ye 500 milyon dolarlık silah sevkiyatı, karşılıksız, hibe edilen silahların sevkiyatı söz konusu. Isı güdümlü füzelerin de verildiği söyleniyor YPG’ye. Helikopterimizin bu nedenle alçak uçuş yaptığı basın yayın organlarında yer aldı. Bunu da sizlerin dikkatine sunuyoruz” dedi.

Vatan Partisi’nin Öncü Gençlik’te bir başkanlık değişimi olduğunu bildiren Albayrak, bir buçuk yıldır başkanlık görevini yürüten Uğur Aykaç’ın Öncü Gençlik Genel Merkezi’nde görev alacağı için bu değişimin yapıldığını ifade etti.

Aykaç’ın yerine Doğukan Doğan’ı Öncü Gençlik İl Başkanı olarak belirlediklerini söyleyen Albayrak, Aykaç’a gerçekleştirdiği özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sundu.

“GENÇLİĞİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Öncü Gençlik eski il başkanı Uğur Aykaç da, Kasım ayında gerçekleştirilen Öncü Gençlik Kurultayı’nda başkanlık görevine geldiğini hatırlattı. Başkanlık görevini bir buçuk yıl yürüttüğünü söyleyen Aykaç, çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, “Yeni seçilen İl Yönetim Kurulu ve İl Başkanıyla birlikte Öncü Gençlik Aydın’da üniversite ve liselerde gençliğin sesi olmaya devam edecek. Gençliğin sorunlarını yakından takip edecek. Yeni seçilen il başkanımızı tebrik ediyorum. Bayrağı devralarak, benden daha da ileri taşıyacaklarına eminim” dedi.

“DAHA ZORLU GÖREVLER BİZİ BEKLİYOR”

Öncü Gençlik’in yeni İl Başkanı Doğukan Doğan ise, kendisini bu göreve layık gören çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Vatan Partisi’nin köklü bir geçmişe sahip olduğunu anlatan Doğan, “Bu gelenek içinde gençlik, her zaman büyük öneme sahip olmuştur. Çünkü partimizin kurucu önderleri, 68 gençlik hareketine de öncülük etmiştir. İşte bugün Öncü Gençlik, tarihsel mirastan gücünü almaktadır. Bu tarihsel birikime yaslanarak, Türkiye’nin geleceğine yön verme mücadelesi içindedir. Uğur arkadaşımız bu görevi layığıyla yerine getirdi. Şimdi bana devretti. Önümüzde daha zorlu görevler bizi bekliyor” ifadelerini kullandı.

Önlerinde üç aylık yaz dönemi olduğunu kaydeden Doğan, bu süreçte eksiklerini tamamlama yoluna gideceklerini dile getirdi.

“KALEYİ DAHA GÜÇLÜ HALE GETİRECEĞİZ”

Türkiye’nin bir vatan savaşı sürecinde olduğunu söyleyen Doğan, şunları kaydetti:

“Savaşın bir muhatabı Türkiye ve yurtseverlerdir. Bir tarafında ise Amerika ve gözü dönmüş emperyalizm vardır. Öncü gençliğe düşen görev de Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da üniversitelerimizde, kampüslerimizde, üniversitelerimizde, fakültelerimizde örgütümüzü büyütmek ve emperyalizme karşı yurtsever insanlarımızın kurduğu bu kaleyi daha da güçlü bir hale getirmektir.” (KIVANÇ UĞUR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler