Takip Et

SON DAKİKA

“CHP’de hiçbir meczup barınamaz”

1 Aralık 2016, Perşembe 14:47

     


CHP’nin FETÖ/PDY Terör Örgütü ile mücadelede yetersiz kaldığını öne sürerek Söke’den Didim’e protesto yürüyüşü gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’na bir tepki de CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci’den geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın'ın FETÖ/PDY'den temizlenmesi amacıyla Söke'den Didim'e yaptığı yürüyüşle gündeme gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun, CHP'den kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesinin ardından istifa etmesi, gündemde sıcaklığını koruyor.

“KABULLENMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL”

Yaşanan gelişmeler üzerine açıklamada bulunan CHP Aydın İl Bayram İnci, parti içinde her kim olursa olsun hiçbir meczuba yer olmadığını belirttiği açıklamasında, Celal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi. Aydın’da CHP’li belediye başkanları ile partililerinin veremeyeceği hiçbir hesabın olmadığını savunan İnci, “Biz iktidar olmak için gayret sarfederken CHP’ye muhalefet eden yapılarla işbirliği içinde olan birisini, her kim olursa olsun kabullenmemiz mümkün değil. Hiç kimse CHP’yi FETÖ ile ilişkilendiremez. CHP’yi FETÖ ile ilişkilendirme gayretinde bulunanların FETÖ’yü nerede arayacakları bellidir. Biz CHP olarak ülkemizin birliği ve dirliğinden yanayız. Buna karşın CHP’yi terör örgütleriyle yan yana getirme çabasında bulunanların maksadı da bellidir” diye konuştu. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler