Takip Et

SON DAKİKA

Savaş’ın işitme cihazı hediye ettiği Ahmet Eren’in annesi: Mustafa Bey’in seçimi kazandığı haberini inşallah oğluma duyuracağım

27 Mart 2024, Çarşamba 16:24
Son güncelleme: 27 Mart 2024, Çarşamba 16:36

     


Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yaşayan ve işitme kaybı bulunan 8 yaşındaki Ahmet Eren Tilki’ye, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, işitme cihazı hediye etti. Ahmet Eren’in annesi Savaş’a teşekkür ederken, “Mustafa Bey’in Pazar günü seçimi kazandığı haberini inşallah oğluma duyuracağım” dedi.

Ovaeymir Mahallesi’nde ikamet eden Tilki Ailesi’nin doğuştan işitme sorunu bulunan çocukları Ahmet Eren’e, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş tarafından en son model işitme cihazı hediye edildi.

“CİHAZIMIZ BİRAZ PAHALI OLDUĞU İÇİN ALAMAMIŞTIK”

İşitme Merkezi’nde yeni cihazı takılan Ahmet Eren Tilki, artık yüzde 100 duyu oranına kavuştu. Polis olmak istediğini belirten Ahmet Eren’in annesi Leyla Tilki, kendi imkanları ile aldıkları cihaz ile oğlunun ancak yüzde 50 oranında duyabildiğini belirtti. Anne Leyla Tilki, “Üç çocuğum var, Ahmet Eren en küçükleri. 2 tane ablası var. Ahmet Eren doğduğunda işitme kaybı ile dünyaya geldi. Sürekli İzmir’e git gel yaptık, doğduğundan beri cihaz kullanıyoruz. Bu en son ki cihazımız biraz pahalı olduğu için alamamıştık ve Ahmet Eren iki aydır cihaz kullanmıyordu. Çünkü fiyatından dolayı cihazı almakta zorlanıyorduk. Mustafa Savaş sayesinde cihazımızı aldık bugün. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Pazar günü yapılacak seçimlerde Mustafa Bey’in kazandığı haberini inşallah Ahmet Eren’e duyuracağım” dedi.

Ahmet Eren’in amcası Selahattin Tilki, “Yardımın dokunan herkese çok teşekkür ediyoruz, özellikle Mustafa Savaş’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler