Takip Et

SON DAKİKA

DİGİAD ile Egemed arasında indirimli sağlık protokolü

20 Kasım 2016, Pazar 19:34

     


Didim Genç İşadamları Derneği (DİGİAD) ile Egemed Hastaneleri arasında imzalanan protokol kapsamında dernek üyeleri ile birinci derece yakınlarına, hastanenin sunduğu hizmetlerden %30 oranında indirim uygulanacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

D-Marin Didim Yat Club’ta verilen kahvaltıyla gerçekleşen imza törenine Didim Genç İşadamları Derneği Başkanı Özgür Deniz, Özel Egemed Söke Hastane Müdürü Cengiz Bayar ve DİGİAD üyeleri katıldı. Protokol kapsamında bilgiler veren Özel Egemed Söke Hastane Müdürü Cengiz Bayar, kurumlara yönelik yaptıkları protokoller kapsamında Didim Genç İşadamları Derneği ile protokol gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Didim Genç İşadamları Derneği’nin Didim’in gelişmesinde ivme olacağına inanıyorum. Buradaki işadamlarının Didim’e yapılan yatırımlarla hem ilçenin kalkınmasında, hem de ihtiyaç olan istihdam da yaratıcı olacağını düşünüyorum” dedi. Egemed Söke hastanesi olarak 2012 yılının son aylarında kurulduklarını ifade eden Cengiz Bayar, “Ege bölgesi sağlık kuruluşları anlamında doygun bir yer. Devletimizin bu bölgede gerek kamuda, gerekse özelde bir yapılanması var. Dolayısıyla hakkaniyet ölçüsünde yeni vereceği ruhsatları olmayan bölgelere verme gayreti içerisinde. Şuanda Aydın’ın batı bölgesinde hizmet veren iki özel sağlık kuruluşundan biriyiz” diye konuştu.

DİDİM’E TIP MERKEZİ

Bayar, Didim’e de özel sağlık kuruluşu açmayı planladıklarını kaydederek, şöyle konuştu: “Gerekli fiziksel ve altyapı çalışmalarımız sonrası Temmuz ayında Sağlık Bakanlığı’ndan Didim Cerrahi Tıp Merkezi’miz için ön izin aldık. Mevcut binamız ile ilgili Didim Belediyesi’nden plan değişikliği talep ettik. Didim Belediye Meclisi’nden geçirdiğimiz dosyamız şuanda Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından imar komisyonuna sevk edildi. Önümüzdeki hafta sonuçlanırsa inşallah Aralık ayında inşaatı tamamlama çalışmalarına başlayacağız. 2017 yılının Mart ayına da bitirmeyi hedefliyoruz.”

Egemed Hastaneleri olarak kurumsal sözleşmeler yaptıklarını anlatan Egemed Söke Hastane Müdürü Cengiz Bayar, “Bu sözleşmeleri daha önce Didim’de de yaptığımız sivil toplum kuruluşları oldu. Didim’den de ciddi sayıda hastamız var. Didim Genç İşadamları Derneği ile de yaptığımız protokol kapsamında dernek üyeleri ile birinci derece yakınlarına hastanemizin sunduğu hizmetlerden %30 oranında indirim uygulanacak” ifadesini kullandı.

DİGİAD ÜYE KARTLARINA YÜZDE 30 İNDİRİM

Didim Genç İşadamları Derneği Başkanı Özgür Deniz de dernek üyelerine sağlık anlamında destek olunması amacıyla Egemed Söke Hastanesiyle yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek, “Bu protokolden dernek üyelerimizin yanı sıra birinci derecede yakınları da yararlanacak. Devlet hastanesine de gitseniz, özel hastaneye de gitseniz devletin aldığı katkı payı var. Bizim amacımız bu oranda yüzde 30’luk indirim alabilmek. Bu hafta üyelerimize DİGİAD üye kartlarını dağıtacağız. Üyelerimizin kendileri veya birinci derece yakınları bu kartla hastaneye gittiğinde katkı payında yüzde 30 indirim uygulanacak. Bu protokolün derneğimize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler