Takip Et

SON DAKİKA

Uysal Gıda personelinden örnek davranış

18 Mart 2014, Salı 13:51

     


Çine’de faaliyet gösteren Uysal Gıda Süt Ürünleri Fabrikasının çalışanları, Türk Kızılayı Aydın Kan Merkezi’ne toplu kan bağışı yaptı. Firma yetkililerinin daveti üzerine fabrikaya gelen Kızılay Gezici Kan Bağışı Toplama Ekibi, 17 çalışandan kan bağışı aldı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bundan böyle periyodik olarak kan vereceklerini söyleyen firma ortağı Hasan Ali Uysal, insan ve insan sağlığının kendileri için her şeyin önünde geldiğini söyledi. Kan vermenin önemini de iyi bildiklerini belirten Uysal, “Kan vermek, can vermektir. Biz bu bilinçle hareket ediyoruz. Ayrıca kan vermenin veren kişiye de yararı saymakla bitmeyecek kadar çoktur. Yenilikçi ve insan odaklı düşüncelere sahip olan, ortağım ve kardeşim Şirket Müdürümüz Sevilay Uysal ile Tesis Müdürümüzü Faruk Özkan böyle bir proje geliştirdiler. Topluca Kızılay’a gidip kan vermeyi düşünüyorduk. Kızılay yetkilileri tesisimize gelerek burada kan bağışı kabul edebileceklerini söyledi. Firma çalışanlarımızın yarısından fazlası kan verdi, mutluyuz” dedi.

Kan vermeyi alışkanlık haline getiren çalışanlarını ileride ödüllendirmeyi düşündüklerini belirten Uysal, çalışan sayısı çok olan tüm firmaları çalışanlarını kan vermeye teşvik etme çağrısında bulundu. (OSMAN YURTTAŞ/MADRAN AJANS)







 
Son Eklenen Haberler