Takip Et

SON DAKİKA

Çine Devlet Hastanesi'nden tarihi rekor

17 Mayıs 2018, Perşembe 13:33

     


Çine Devlet Hastanesi tarihinde bir rekora imza atarak 21 uzman hekim ile birlikte bir günde bin 200 hasta kabul işlemi gerçekleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Devlet Hastanesinin 21 uzman hekim ile birlikte tarihinde en fazla branş hekim ile hizmet vermeye başladığını ifade eden Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik, yapılması düşünülen yeni hastane ile daha refah ve kaliteli hizmet sunacaklarını belirtti. Geçmişte en fazla bir günde 750 hasta kabul işlemi yapılan hastanenin kendi rekorunu kırdığını ve bin 200 hasta kabul işlemi gerçekleştirdiklerini ifade eden Başhekim Tetik, açıklamasında şu bilgileri paylaştı:

 

21 uzman hekimimiz ile hizmet vermekteyiz. Bunun yanı sıra 4 diş hekimi ve 9 pratisyen hekim ile acil ve diş poliklinik hizmeti vermekteyiz. Fizik tedavi uzmanımız ile hastane bünyemize fizyoterapi ünitesi kazandırdık. Psikiyatri uzmanımız ile bu alan eksikliğinden ötürü Efeler'e olan sevkleri önledik. Kardiyoloji polikliniği ile Eforlu EKG ve EKO cihazlarımızla anjiyo ihtiyacı olan hastalarımız dışında tüm kalp hastalarımıza hizmet vermeye başladık ve devam ediyoruz. Sağlık Bakanlığı tarafından 2018 yılı planlamasına alınan yeni hastane yapımı ile Çineli hemşehrilerimize ve bölgedeki vatandaşlarımıza çok daha geniş, ferah ve daha yüksek standartlarda hizmet vermeyi planlıyoruz. Göz hastalıklarında özellikle katarak ameliyatlarında kullanılan cihazımızı yeniledik. Bu hastalarımıza kaliteli ve yüksek standartlarda hizmet veriyoruz. Yeni ortopedi uzmanımız ile travma ve protez hastalarının sevki azaldı. Kırık hastalarımıza hastanemizde cerrahi tedavi yapılmaya başlandı.

 

120 HASTAYA HİZMET VEREBİLİYOR

Kaltun Madencilik desteği ile hastanemize kazandırdığımız hemodiyaliz merkezinde 50 hastamıza hizmet veriyoruz. 2 sene önce en fazla 35 hasta kapasitesi olan merkezimiz şuan 120 hastaya hizmet verebilir konumdadır. Hizmetlerimizi eksiksiz ve özverili sunumunda emeği geçen tüm sağlık personelimize yürekten teşekkür ederim. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler