Takip Et

SON DAKİKA

Dorest ile hayata yeniden başlayın

15 Kasım 2016, Salı 14:40

     


Aydın’da şık görünümüyle hizmet veren Dorest Güzellik Merkezi, selülit ve bölgesel incelme alanında gerçekleştirdiği ilklerle dikkatleri üzerine çekiyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Dorest Güzellik Merkezi, hijyenik ve konforlu uygulamalarıyla müşterilerinin hayata yeni bir başlangıç yapmasını sağlıyor. Botolift Cilt Bakımı, Kalıcı Makyaj, Kalıcı Epilasyon, Bölgesel Zayıflama, Beslenme ve Diyet Uzmanı Danışmanlığı, Ozon Sauna, Ayak Detoksu, Detoks Bakımları ve Lens Drenaj alanlarında hizmet veren Güzellik Merkezi, yaptığı çalışmalarda etkili sonuçlar elde ediyor.
ÖDÜL ALMIŞ CİHAZLARLA HİZMET VERİYOR
Selülit ve bölgesel incelme alanında kullanılan BTL X Wave ve BTL Vanquish Me cihazları, Ege Bölgesi’nde sadece Dorest Güzellik Merkezi’nde bulunuyor. 2016 yılında alanında ödül alan cihazlar, müşterilerin istedikleri bölgelerde kalıcı sonuçlar almasını sağlıyor. X – Wave selülit uygulamasında ilk seansta gözle görülür değişimi fark edebiliyorsunuz.
BTL X WAVE VE BTL VANQUİSH ME NEDİR?
BTL X Wave, yeni nesil Shock Wave ile ameliyatsız popo dikleştirme uygulamasıdır. Dünyadaki popo dikleştirme üzerine özel olarak geliştirilmiş tek sistem olma özelliği ile fark yaratıyor. 
 BTL Vanquish Me, kişiye temas etmeden en geniş alanda uygulama yapabilen, konforu ve güvenliği açısından sektöründe tek, rakipsiz ve patentli teknolojidir. Uygulama yapılacak alandaki yağa odaklanır ve seçer. Yağın direncine göre en uygun değeri gösterir ve uygulayıcı hatasına olanak vermez. Kısacası, istenilen bölgedeki fazla yağları bulur ve kişiye temas etmeden yok eder. 
AYDIN’DA İLK DEFA ‘4D SLİMMİNG’
Vücut  şekillendirmede ve sıkılaşmada ameliyat seçeneğini ortadan kaldıran 4D Slimming, bölgesel incelme ve toparlanma için en tercih edilen yöntemlerden biridir. Aydın’da ilk defa Dorest Güzellik Merkezi’nde uygulanan bu yöntem, vücudun her bölgesine uygulanabilir. 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler