Takip Et

SON DAKİKA

Sağlıklı yaşamın sırrı yer elması

15 Mart 2017, Çarşamba 07:30

     


Her hafta Karacasu pazarında açtığı sergide kendi yetiştirdiği yer elmalarını satan Gülay Gölükçetin, bilinçsizce tüketilen hormonlu gıdalar yerine daha sağlıklı ve afrodizyak etkisi olduğu bilinen yer elması tüketilerek pek çok hastalıktan korunulabileceğini öne sürdü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

FAYDASI SAYMAKLA BİTMİYOR

Yer elmasını herkesin bilmesi ve tüketmesi gerektiğini söyleyen Gülay Gölükçetin, “Çocukluğumuzda bu şifalı bitkiyi herkes bilir ve tüketirdi. O zamanlar şimdiki kadar bol yiyecek yoktu. Yer elmasını çoğu vatandaş, özellikle de yeni nesil bilmiyor. Oysaki doğal besin kaynağı olan bu bitkinin faydaları saymakla bitmez. Yüksek miktarda A ve B vitamini içeren bu şifalı bitki hem çiğ hem de pişmiş olarak tüketilebilir” dedi.

AFRODİZYAK VE ANTİ AGİNG ETKİSİ BULUNUYOR

Diyabet, tansiyon ve kolesterolü dengelediği gibi anne sütünü artırıcı özelliğe de sahip olan yer elmasının cinsel gücü artırıcı afrodizyak etkisinin bulunduğuna dikkati çeken Gölükçetin, “Yeni doğum yapmış annelerin sütünü artırmada çok faydalı olup ayrıca yaraların iyileşmesini sağlar. Hücreleri korur, kalp hastalığına yakalanma riskini azaltır. Unutkanlığı önler, stresi alır, idrar söktürücü özelliğin yanı sıra kabızlık, mide, romatizma ve kas ağrılarına iyi gelir. Cildi besler, güzelleştirir. Anti aging etkisi bulunduğu için yaşlanmayı geciktirir. Zayıflamak ve kilo vermek isteyenler için mükemmel bir üründür. Besin değeri yüksek doyurucu ve kalorisi düşük olduğu için zayıflamaya yardımcı bir besin kaynağıdır. Faydalarını bilenlerin tercih ettiği bir üründür” diye konuştu.

KANSERİ DE KORUYUCU ÖZELLİĞİ VAR

Birçok kişinin korkulu rüyası haline gelen çağın hastalığı kansere karşı da koruyucu özelliği bulunduğunu ifade eden Gölükçetin yer elmasının saymakla bitiremediği daha birçok hastalığa iyi geldiğini belirterek, herkesin bu ürünü tanıması ve mutlaka tüketmesi gerektiğini söyledi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler