Takip Et

SON DAKİKA

Yılın doktoru, muayenehanesini açtı

12 Kasım 2016, Cumartesi 18:08

     


2007 yılında yılın doktoru seçilen kadın doğum ve çocuk uzmanı Doktor İsmet Besen, Efeler’deki muayenehanesinin açılışını yaptı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kadın doğum ve çocuk uzmanı, Doktor İsmet Besen, Efeler’de muayenehane açtı. İzmir yolu üzerinde, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yanındaki muayenehanenin açılışına, Besen’in meslektaşları, arkadaşları ve yakınları katıldı.

Açılış için kırmızı kurdeleyi, Dr. İsmet Besen ve iş adamı Halim Irmak birlikte kesti. Açılışın ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

Dr. İsmet Besen, “17 yıldır farklı yerlerde yaptığım mesleğimi artık Aydın’da sürdüreceğim. Bugün Aydınlılara hizmet vereceğimiz muayenehanemizi açtık. İnşallah, hem bizim açımızdan hem de Aydın açısından hayırlara vesile olur. Bu güzel günümüzde beni ve ailemi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Dr. İsmet Besen, Şırnak’ın Silopi ilçesinde görev yaparken yılın doktoru seçildiği 20017 yılında, FETÖ’nün himmet taleplerine olumlu yanıt vermediği için hedef alınmış ve 39 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılmıştı. Kadın hastalıkları konusunda uzmanlığını tamamlayan Besen, Aydın’a yerleşerek mesleğini burada yapmaya karar vermişti. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler