Takip Et

SON DAKİKA

Söke'ye beyin cerrahi uzmanı

10 Ekim 2016, Pazartesi 14:07

     


Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi yeni cerrahi uzmanına kavuştu. Söke'ye atanan beyin cerrahı uzmanı Opr.Dr. Cemal Bozkına, görevine başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde daha önce görev yapan beyin cerrahı uzmanlarının başka hastanelere atanmasıyla boşalan göreve, 7 yıl Van Devlet Hastanesi'nde görev yapan beyin cerrahı uzmanı Cemal Bozkına atandı. Bozkuna, Söke'deki görevine başladı. Beyin cerrahı uzmanının Söke'de göreve başlaması önce hastane yönetimini, ardından da Sökelileri sevindirdi.

TÜM MÜDAHALELER YAPILACAK

Yeni göreve başlayan beyin cerrahı uzmanı Opr.Dr. Cemal Bozkına, “Hastaneye gelecek beyin cerrahı hastalarına tüm müdahaleleri yapabilecek kapasitedeyiz. Yapılabilecek her türlü müdahaleyi yapacağız” dedi. Söke'ye atanan beyin cerrahı uzmanı Opr.Dr. Cemal Bozkına'nın göreve başlamasının kendilerini sevindirdiğini vurgulayan Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Ahmet Aytan ise, "Hastanemizde beyin cerrahı uzmanı eksikliği vardı. Bu eksikliği geçici olarak başka hastanelerden gelen doktorlarla gideriyorduk. Bundan sonra hastanemize gelen hastalara, her türlü müdahalesi yapılacak. Söke ve çevreden gelen tüm vatandaşlarımıza hayırlı osun" diye konuştu. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler