Takip Et

SON DAKİKA

BŞB’den Söke’ye hasta nakil aracı

7 Ekim 2016, Cuma 16:22

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Saire Başkanlığı, yeni aldığı hasta nakil ambulansını Söke’de Fatih Akketli’ye teslim etti. Hasta nakil aracı il içi ücretsiz, il dışı kilometrede 1 lira bedelle ile hizmet verecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler’de 2, Nazilli’de 1 olmak üzere 3 hasta nakil aracını hizmete sokan Aydın Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, 4. aracı Söke'ye teslim etti.

Söke, Kuşadası ve Didim’deki hastalara hizmet verecek olan hasta nakil ambulansı, Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. İsmail Çevik tarafından Batı İlçeleri Koordinatörü Fatih Akketli’ye teslim edildi.

DMO’dan alınan mavi şeritli hasta nakil ambulansını tanıtan Daire Başkanı Dr. İsmail Çevik, “Hasta nakil ambulansı, acil vak'alara müdahale etmeyecek. Sadece hasta olan, hastaneye gidemeyecek durumda yaşlı, yürüyemeyecek durumda olan hastaların naklinde kullanılacak. Aydın ili içerisinde tüm ilçelere yapılacak nakillerden ücret alınmayacak. Ancak il dışına İzmir, Denizli, Muğla ve benzeri illere hasta nakil edilecekse bunda da kilometrede 1 lira ücret alınacak. Ambulansta şoförle birlikte üç kişi görev yaparak değişimli olarak 7/24 saat hizmet verecek. Vatandaşlara en iyi şekilde sağlık hizmeti vermeye çalışacağız” dedi. Fatih Akkentli de hasta nakil ambulansının Söke, Didim ve Kuşadası’ndaki vatandaşlara hizmet vereceğini ifade ederek nakil aracına kavuştukları için Sökeliler adına mutlu olduğunu söyledi. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler