Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın İl Sağlık Müdürü Şenkul evde tedavi gören hastaları ziyaret etti

7 Şubat 2024, Çarşamba 11:11

     


Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Yenipazar Devlet Hastanesi ile ilçedeki diğer sağlık kuruluşları ve evde sağlık hizmeti verilen hastaları ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Aydın’daki sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Yenipazar İlçe Devlet Hastanesi ve Yenipazar Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yenipazar ziyaretinde Müdür Şenkul’a, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı ve Başkan Yardımcısı eşlik etti.

İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul, İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Vekili ve Hastane Müdüründen hastane hizmetlerinin mevcut durumu, yapılan planlamalar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Yenipazar 1 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret eden Şenkul, sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi alıp Acil Sağlık Hizmetleri personelleri ile sohbet etti. İl Sağlık Müdürü, personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretler kapsamında Yenipazar Hükümet ve Direcik mahallelerinde ikamet eden aileleri ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul, ailelerin talep ve isteklerinin dinleyerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve tedavilerini yapan sağlık ekibinden durumları hakkında bilgi aldı.

Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerinin hasta ve hasta yakınlarını takiplerini düzenli olarak gerçekleştirdiklerini ve hastaların evlerinde yalnız olmadıklarını ifade eden il Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, evde sağlık hizmetleri ekiplerine yürüttükleri gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. (ERDAL AYDIN)

 







 
Son Eklenen Haberler