Takip Et

SON DAKİKA

Ağlayarak geldiği Aydın’dan mutlu şekilde ayrıldı

3 Nisan 2020, Cuma 17:56

     


Siirt’te usulsüzlükleri önlemek istediği için baskıya maruz kalan ve Aydın’a atanmasının ardından. ‘Herkesin kaçarak gittiği Siirt’ten herkesin koşarak gideceği Aydın’a ben ağlayarak gidiyorum’ diyen Uzm. Dr. Şeyda Kayhan, bu kez İzmir’e atandı.

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne 2018 yılında atanan ve Başhekim Yardımcısı olarak görev yapan Uzm. Dr. Şeyda Kayhan, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’ne Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimliği görevi sırasında aldığı kararlar ile baskıya maruz kalan ve sonrasında Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne atanan Uzm. Dr. Şeyda Kayhan, o dönem Türkiye gündeminde çok konuşulan başhekimlerden biri olmuştu.

“AYDIN’A BEN AĞLAYARAK GİDİYORUM”

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine 2018 yılında atanan ve 4 ay sonra görevden alınan Dr. Şeyda Kayhan, özel şirket tarafından çalıştırılan hastanenin fizik tedavi merkezinin sözleşmesini fesh ederek ayda 450 bin liranın devlette kalmasını sağlamıştı. Baskıya maruz kaldığı için görevden alındığı ileri sürülen Kayhan, Aydın’a atandı. Kayhan’ın o dönem sosyal medya hesabından yaptığı ‘Herkesin kaçarak gittiği Siirt’ten herkesin koşarak gideceği Aydın’a ben ağlayarak gidiyorum’ paylaşımı çok konuşulmuştu. (ERDAL AYDIN)
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
Aydın'da o ilçeye giriş kapatıldı
Aydın'ın sevilen berberi hayatını kaybetti







 
Son Eklenen Haberler