Takip Et

SON DAKİKA

Hastanelerde ''Mesai bitti'' dönemi kapandı

3 Şubat 2016, Çarşamba 12:33

     


Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Bünyesindeki, Aydın, Söke, Nazilli ağız diş sağlığı merkezleri ile Kuşadası Germencik ve Didim devlet hastanelerinde mesai dışı çalışma uygulaması başlatıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Vatandaşlar, uygulama kapsamında Aydın, Nazilli ve Söke'de ağız ve diş sağlığı merkezlerinde poliklinik hizmeti, Kuşadası Devlet Hastanesi'nde, kardiyoloji ve göğüs hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları polikliniklerinden, Germencik Devlet Hastanesi'nde diş hekimliği hizmetlerinden, Didim Devlet Hastanesi'nde dahiliye poliklinik hizmetlerinden cuma günleri hariç olmak üzere mesai sonrasında 17:00 ile 19:00 saatleri arasında kesintisiz faydalanabilecekler. Nazilli Devlet Hastanesi'nde de dahiliye polikliniğinde hafta içinde 13.00- 21.00 saatleri arasında kaydırılmış mesai uygulaması ile hizmet verilecek.

Yeni uygulamanın hastalar için iyi bir hizmet olacağını belirten Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr Selma Özcan, şunları kaydetti:

“Mesai dışı çalışma uygulaması, randevu alamayan, mesaisi nedeniyle hastaneye gelemeyen hastalarımız için iyi bir hizmet olacak. Bu uygulama ile hasta ve yakınlarının hastaneye müracaatlarının, mesai saatlerinin dışında da devam ediyor olması, hastanede belirli zamanlarda yaşanan yoğunluğu azaltırken, hizmetin devamlılığını ve hizmet akışını hızlandıracaktır. 'Mesai Dışı Çalışma' uygulaması halkımıza hayırlı olsun.”

(AZİZ ÖZDEN)







 
Son Eklenen Haberler