Takip Et

SON DAKİKA

“Nazilli Ergüler’i istiyor” Erzurumlular ve gençlerden muhteşem destek

19 Mart 2024, Salı 14:23

     


Cumhur İttifakı’nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, Erzurumlular Derneği’nde tel helvası açtı. Ergüler, daha sonra kafeler sokağında gençlerle buluşup projelerini anlattı.

Cumhur İttifakı’nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler’in seçim çalışmaları kapsamındaki son durağı Erzurumlular Derneği ve kafeler sokağı oldu. Esat Ergüler, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ile birlikte Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Ergüler’e AK Parti İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, MHP İlçe Başkanı Hasan Eren ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

TEL HELVASI AÇTI

Esat Ergüler, yaşanan sorunları dinleyip, dernek üyeleriyle sohbet etti. AK Partili Ergüler, dernek üyeleriyle birlikte tel helvası açtı. Bu anlar renkli görüntülere sahne oldu. Esat Ergüler, Erzurumlularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

GENÇLERİN BAŞKANI

Belediye Başkan Adayı’nın bir sonraki durağı kentin yeni eğlence merkezi olan Yeni Mahalle 152. Sokak oldu. Esat Ergüler, kafeler sokağındaki gençlerle bir araya geldi. Ergüler, sorunlarını dinleyip hazırladığı projeleri anlattı. Başta Sümer Üniversitesi olmak üzere kütüphane cafe, başarılı öğrencilere kamp hediyesi, gençler için istihdam, tematik okul, Sümer Üniversitesi gibi vaatlerini aktardı.  (DUYGU DİLEK) 







 
Son Eklenen Haberler