Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın’daki cinayetin perde arkası ortaya çıktı

15 Mart 2024, Cuma 09:39
Son güncelleme: 15 Mart 2024, Cuma 09:58

     


Aydın’ın Nazilli ilçesinde, iddiaya göre sevgilisi olan 17 yaşındaki Ömür Aslan’ı öldürdükten sonra kendi kafasına ateş eden 20 yaşındaki İbrahim Olece hayatını kaybetti. Aydın’ı ayağa kaldıran olayın perde arkası ortaya çıktı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Dün Aydın’ın Nazilli ilçesinde trajik bir olay yaşandı. Nazilli Uzunçarşı’da bir konfeksiyon satış yerinde işçi olarak çalıştığı öğrenilen 17 yaşındaki Ömür Aslan, sevgilisi olduğu iddia edilen İbrahim Olece tarafından katledildi.

17 yaşındaki Ömür ve 20 yaşındaki İbrahim’in 3 yıldan bu yana sevgili oldukları öne sürüldü.

İkilinin son günlerde aralarında sıkça tartışma olduğu belirtilirken, İbrahim Olece’nin “kız arkadaşı” Ömür’e işten çıkması ve kesinlikle çalışmaması konusunda baskı yaptığı iddia edildi.

İbrahim Olece’nin bu isteğini kabul etmeyen Ömür’ün ayrılmak istemesi üzerine sinirlenen İbrahim Olece, öfkeyle kız arkadaşının çalıştığı dükkana geldi.

Ömür, İbrahim’in geldiğini görünce dükkana ait depoya geçti. Yaşananlardan gözü dönen İbrahim, Ömür’e mermi yağdırdı. Kız arkadaşına kurşun yağdıran İbrahim Olece daha sonra da kendi kafasına ateş ederek intihar etti.

Aydın’ı sarsan olay, Nazilli’de yaşayanları derinden yaraladı. (ERDAL AYDIN) 







 
Son Eklenen Haberler