Takip Et

SON DAKİKA

Bahçeşehir Koleji'nden öğretmenlere özel gece

30 Kasım 2015, Pazartesi 11:11

     


Aydın Bahçeşehir Kolejleri ve Uğur Okulları, Öğretmenler Günü'nü Kuşadası Double Tree By Hilton Otel'de kutladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bahçeşehir Kolejleri ve Uğur Okulları'nın Öğretmenler Günü'ne özel olarak düzenlediği geceye, Bahçeşehir Kolejleri ve Uğur Okulları Kurucu Müdürleri Cengiz Altıntaş ve Arif Aslan ile birlikte okulun öğretmenleri eşleriyle birlikte katıldı. Kuşadası Double Tree By Hilton Otel'de biraraya gelen öğretmenler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Öğretmenler Günü'ne özel pastanın kesilmesinin ardından konuşma yapan Kurucu Müdür Cengiz Altıntaş, "Yedi yıl önce ortağım Arif Arslan ile birlikte Çine'den çıktığımız bu yolda bugünlere geldik. Birçok kişiğinin gösterdiği çaba ve harcadığı emekle bugün 300'e yakın öğretmenimiz ve bin 500'e yakın öğrencimiz oldu. Bunların hepsini sizlerle birliikte yaptık. Sizlerle birlikte çalıştığım için ve sizlerle bu yolda birlikte olduğum için çok mutluyum. Bu süreçte hiçbir zaman desteğini esirgemeyen eşlerimize de çok teşekkür ediyorum. Arif Bey ile her yeni kurum açtığımızda bu son olsun diyoruz. Fakat hiç son olmadı. Uğur Kolejleri'nin yerini aldın inşallah seneye inşaatına başlıyoruz. Bugün buraya eğlenmeye geldik. Böyle genç kadroyla olmaktan gurur duyuyorum. Hepinizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Bahçeşehir Kolejleri Kurucu Müdürü Cengiz Altıntaş tarafından Urla ve Salihli Uğur Liseleri'nin kurucuları olan Özenç Yalçın, Hakan Alabalık ve Serdar Elmacı'ya plaket verildi. (MEHMET ÇALIK)







 
Son Eklenen Haberler