Takip Et

SON DAKİKA

Başkan yardımcısına sürpriz doğum günü

29 Aralık 2016, Perşembe 16:34

     


Karacasu Belediye Başkan Yardımcısı Gümüş’e, kızı ve personelinden sürpriz doğum günü

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karacasu Belediye Başkan Yardımcısı Erdinç Gümüş’e, 56. yaş gününde AYBA’da çalışan kızı ve belediye personeli tarafından sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi. Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı'nın da katıldığı sürpriz doğum günü kutlamasında çiçeğini torunu Atakan Alkan'ın elinden alan Gümüş, çok sevindi. Belediye personeli ve Büyükşehir Belediyesi AYBA çalışanları ile birlikte kızı Emel Gümüş’ü makamında elinde pasta ile gören Başkan Yardımcısı Erdinç Gümüş, sürpriz doğum günü kutlaması karşısında sevinç ve mutluluğunu gizleyemedi.

Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Meclis Üyesi Hüsnü Ünsal, Atatürk Parkı işletmecisi Mehmet Ali Özkara, AYBA personeli ve eşi Meral Gümüş’ün de bulunduğu sürpriz doğum günü kutlamasında kendisi için hazırlanan pastayı kesen Başkan Yardımcısı Erdinç Gümüş, çiçeğini torunu Atakan Alkan'ın elinden aldı. Bu özel günü her zaman hatırlayacağını belirten Gümüş, “Hatırlanmak güzel bir duygudur. Bana bu güzel duyguyu yaşattığınız için teşekkür ederim. Ömrümden bir yaş daha gitmiş olsa da her yaşın ayrı bir güzelliği var. Ailem, personelim, dostlarımızla birlikte olmak en güzel mutluluk kaynağı. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin” dedi.

Belediye personeli, doğum gününü kutladıkları Başkan Yardımcısı Erdinç Gümüş ile birlikte ikram edilen pastadan yedi. Gümüş’e, ömür boyu sağlık ve mutluluk dileyen personel, daha nice yıllarda birlikte çalışma temennisinde bulundu. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler