Takip Et

SON DAKİKA

Evlenmek için 29 Şubat’ı seçtiler

29 Şubat 2024, Perşembe 17:32

     


Aydın'ın Efeler İlçesi'nde, dört yılda bir gelen 29 Şubat günü 5 çift hayatlarını birleştirdi. Doğan Saf ve Buket Aksoy çiftinin nikahını ise, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay kıydı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Doğan Saf ve Buket Aksoy çifti, bu özel tarihte hayatlarını birleştirmenin heyecanını yaşarken, nikah memurunu değil de Başkan Atay’ı karşılarında görünce büyük sürpriz yaşadı.

 

 

Efeler Belediyesi Nikah Dairesi’nde düzenlenen törende Başkan Mehmet Fatih Atay, evlilik cüzdanını Buket Aksoy’a takdim ederek, “Siz talep etmediğiniz halde, hoş bir sürpriz yaparak bu anlamlı günde özellikle nikahınızı ben kıymak istedim. Aile cüzdanını Buket’e veriyorum çünkü kadınların yuvayı iyi bir şekilde yönettiği zaman o yuvanın başarıya ulaşmaması için hiçbir neden yoktur. Mutluluklar diliyorum. Tıpkı sizin ailelerinizin sizleri yetiştirdiği gibi çağdaş, Atatürk ilkelerine inanmış, Cumhuriyet’i seven ve sahip çıkan evlatlar yetiştirmenizi diliyorum.” diye konuştu.

Efeler Belediyesi de son yıllarda evlenmek için 29 Şubat tarihini seçen çiftlerin sayısını açıkladı. Buna göre; Sibel Şanlı ile Kadir Şahin, Gülhanım Babadağ ile Şükrücan Umurcan, Müjde Bulut ile Orhan Yurttanır ve Seda Yılmaz ile Tahir Kavruk isimli çiftler de 29 Şubat 2024’te Efeler’de hayatlarını birleştirdi. Güzel bir rastlantıyla 2008 yılında da 5 nikah kıyılmıştı. 2012'de bu özel tarih boş geçti ancak 2016'da 4, 2020'de de 3 nikah gerçekleşti. (ERDAL AYDIN) 







 
Son Eklenen Haberler