Takip Et

SON DAKİKA

Cumhuriyet Balosu'nun onur konuğu Ozancan

27 Ekim 2016, Perşembe 11:00

     


Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Karacasu Şubesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 93.yıl dönümünde düzenleyeceği Cumhuriyet Balosu'nun bu yılki onur konuğu Rising Star Türkiye yarışması şampiyonu Ozancan Demir olacak. Ozancan, güzel sesi ve yorumuyla davetlilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karacasu’un Geyre Mahallesi’ndeki Anatolia Restoran'da 5 Kasım Cumartesi akşamı saat 19.00'da başlayacak geleneksel Cumhuriyet Balosu'nun onur konuğu Ozancan, güzel sesi ve kendine özgü yorumuyla Ege yöresinden derlediği türküleri seslendirecek.

ADD Karacasu Şubesi Başkanı İsa Çetin, geceye tüm Karacasulu hemşerilerini davet etti. Marşlar eşliğinde, Cumhuriyet'in kurucusu, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği eserlerin de seslendirileceği baloya ilginin yoğun olmasını beklediğini söyleyen ADD Başkanı Çetin, “Rising Star Türkiye yarışmasının yıldızı Ozancan’ın katılımı ile renklenecek balomuzun oldukça coşkulu geçeceğini düşünüyorum. Ozancan bizleri kırmayarak balomuzun onur konuğu olmayı kabul etti. Davetlilerimizin katılımı ile bu yıl tehdit altındaki Cumhuriyet'imizin kuruluş yıl dönümünü daha büyük bir coşkuyla kutlayarak, dosta düşmana göstermeliyiz” dedi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler