Takip Et

SON DAKİKA

ADÜ öğretim üyeleri, Kuşadalıları klasik müzikle coşturdu

26 Kasım 2016, Cumartesi 15:39

     


Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Devlet Konservatuarı öğretim üyeleri Kuşadası'nda unutulmaz bir konsere imza attı. Konser sırasında Rika Fujimoto'nun sergilediği dans gösterisi ise izleyicileri büyüledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Devlet Konservatuarı öğretim üyeleri, Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi'nde unutulmaz bir konsere imza attı. Bu yılın ikinci konserini gerçekleştiren ADÜ öğretim üyeleri, izleyicilere klasik müzik resitali yaşattı. Konser sırasında sırasında Rika Fujimoto'nun sergilediği dans gösterisi ise sanatseverlerin beğenisini topladı.

Klasik müzik severlerin bir araya geldiği gecede, J.S Bach'ın Çello Suit No:1 Prelüd, Menuet 1-2 ve Gigue, O. Peterson'un Kanada Suiti ve Laurentide Valsi, F. Schubert'in Arpeggione Sonat 1. Bölüm Allegro Moderato, T. Bedetti'nin İtalyan Suiti, M.Minkov'un Royal Piyano, A. Khachaturain'in Maskeli Balo Valsi, düzenlemesi J.Bock'a ait olan Damdaki Kemancı ve L. Denza'ya ait Funiculi Funiculi adlı eserler seslendirildi.

Çelloda Özgür Elgün'ün, piyanoda Alexander Mekaev, Elena Yusupova ve Elif Yazgan'ın, viyolada Deniz Çağlar'ın, kemanda Kate Donets'in yer aldığı konserin solistliğini ise tenor Umut Güngör yaptı. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler