Takip Et

SON DAKİKA

Mesleğini değiştirdi! Yeni işini duyunca çok şaşıracaksınız

25 Şubat 2024, Pazar 14:25

     


İrlandalı eski Kainat Güzeli Gráinne Gallanagh, Avustralya'ya taşındığını ve kamyon şoförlüğü yapmaya başladığını duyurdu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İrlandalı eski Kainat Güzeli, Avustralya'ya taşındığını ve eski gösterişli günlerinden çok uzakta kamyon şoförlüğü yapmaya başladığını duyurdu. 

29 yaşındaki Gráinne Gallanagh, Batı Avustralya'da kamyon şoförü olarak iş bulduktan sonra elb2019 yılında "Dancing With The Stars" programında yarışan model, zorlu vardiyalarda çalışıyor. 

iselerinin ve tacının yerini tulum ve baretle değiştirdiğini söyledi.

Gráinne, yeni işinde şimdiden "Yılın Çalışanı" ödülüne layık görülürken, malzeme tedarik etmek ve Batı Avustralya'daki bir inşaat madenine mal taşımak için günde 12 saatini kamyon kullanarak geçiriyor. 

Eski hemşire, 40 derece sıcakta kamyonunu sürmek için yola çıkmadan önce alarmının sabah 4'te çaldığını söyledi.

The Times'a konuşan Gráinne, "Şu anda yaptığım iş, daha önce yaptığım işlerden çok farklı ama işimi gerçekten seviyorum. İnşaat sahasındaki tek kadından biriydim ve başlangıçta rahatsız hissedeceğimden endişelendim. Nasıl karşılanacağım konusunda endişeliydim ama herkes bana iyi davrandı ve hoş karşılanmamı sağladı. Ağustos ayından beri oradayım ama şimdiden ayın çalışanı ve yılın çalışanı ödülüne layık görüldüm" dedi.  (HABER MERKEZİ) 

 







 
Son Eklenen Haberler