Takip Et

SON DAKİKA

Çetinler Market öğrenci şubesini açtı

24 Aralık 2016, Cumartesi 11:27

     


Aydın'ın en büyük yerli marketler zinciri Çetinler Market, 14’üncü şubesini, yeni konseptte, 'Çetinler Student' (öğrenci) olarak hizmete açtı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler’de faaliyet gösteren Çetinler Market, şube sayısını artırmaya devam ediyor. Çetinler Market, 14’üncü şubesini Efeler Orta Mahalle’de Doğu Gazi Bulvarı üzerinde, yeni konseptindeki ‘Çetinler Student’i dualarla hizmete açtı. Açılışta, Çetinler Market çalışanı Ömer Faruk Kılıç’ın doğum günü kutlandı. 22 yaşına giren Kılıç, Çetinler ailesinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Doğum günümü kutlayan Çetinler ailesine çok teşekkür ediyorum” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL ÇEKİLİŞ

Aydın’da 'Yüzde 100 Aydınlı, yüzde 100 yerli sermaye' sloganıyla hizmet veren Çetinler Market sahipleri, Aydın’a yeni konsepti öğrenci mağazasını kazandırmaktan mutlu olduklarını söyledi. Açılışa özel çekiliş düzenleyen Çetinler Market, 50 TL ve üzeri alışverişte çekilişe katılanlara çeşitli hediyeler vereceğini açıkladı.. ‘Bir gün değil, her gün ucuz’ sloganıyla hizmete devam ettiklerini belirten Çetinler Market'in sahibi Hakan Çetin, “Student konseptinde amacımız mahalle sakinleri ve öğrenci kardeşlerimizin pratik alışveriş gerçekleştirmesini sağlamak. Orta Mahalle, öğrenci arkadaşlarımızın da yoğun olduğu bölge olduğu için Student ismini bu yüzden verdik. Halkımızı avantajlardan faydalanmaya çağırıyoruz” diye konuştu. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler