Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı itfaiyeciler moral yemeğinde buluştu

24 Kasım 2016, Perşembe 13:42

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli, Alyans Düğün Salonu’nda düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi. Moral yemeğine katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yıl içindeki başarılı çalışmalarıyla göz dolduran itfaiye personelini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Moral yemeğinde konuşan Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır, itfaiye personelinin afet ve olası yangınlarda daha etkin hizmet verilebilmesi için yeni teknik cihaz ve ekipmanlarla donatılmasında her türlü desteği gösteren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.

“HER BİRİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Aydın BŞB İtfaiye Daire Başkanlığı’nın aktif olarak faaliyete başladığı günden bu yana afet ve yangınlara anında müdahale ederek vatandaşlardan olumlu dönüşler aldığını söyleyen Daire Başkanı Adanır, moral yemeğinde yaptığı konuşmada, “17 ilçemizde hizmet veriyoruz. Yorucu bir yılın sonuna doğru moral depolamak için tertip ettiğimiz bu yemek vesilesiyle aramızdaki kaynaşmayı daha da pekiştirmek istedik. Tüm itfaiye personeline yerinde ve zaman zaman cansiperane ortaya koyduğu çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından moral yemeğine aileleriyle birlikte katılan itfaiye personeli, gecenin ilerleyen saatlerine değin gönüllerince eğlendi. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler