Takip Et

/>

SON DAKİKA

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri dönüyor

24 Nisan 2024, Çarşamba 09:01

     


Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımlarından Arka Sokaklar'da Mesut karakterine hayat veren ve geçtiğimiz sezon diziden ayrılan Şevket Çoruh geri dönüyor.

Son olarak rol aldığı 'Korkma Ben Yanındayım' adlı dizinin final yapması sonrası Çoruh'un Arka Sokaklar ile tekrar görüşmelere başladığı iddia edilmiş, oyuncunun Arka Sokaklar dizisine ait sosyal medya hesabını yeniden takibe alması ise iddiaları güçlendirmişti.

Çoruh'un yanı sıra Oya Okar'ın da diziye döneceğine ilişkin akşam saatlerinde yapım şirketinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''16. Sezon'da tiyatro çalışmaları nedeniyle diziye veda eden Şevket Çoruh, bir süre tiyatro projeleriyle meşgul olduktan sonra yapılan yeni görüşmeler neticesinde Oya Okar ve Şevket Çoruh'tan olumlu adımlar gelmiştir. Dizide Mesut karakterine hayat veren Çoruh, 16. sezon sonunda rahatsızlanması üzerine tedavi için yurt dışına götürülmüştü. 17. sezon sonunda ise rol arkadaşı Oya Okar'da diziye veda etmişti.''

Dizinin 16 yıl boyunca yapımcılığını üstlenen Erler Film'in kurucusu Türker İnanoğlu 2 Nisan'da hayatını kaybetmişti. Bu yıl devam eden 18. sezonunda yapımcılığını Demirören Medya'nın yapım şirketi D Medya yürütüyor.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler