Takip Et

SON DAKİKA

Okul arkadaşlığından nikah masasına

24 Ocak 2015, Cumartesi 05:00

     


Öğrenim gördükleri İstanbul Doğuş Üniversitesi’nde tanışan İngiliz Dil Bilimcisi Çığda Şanda (24) ve Bilgisayar Mühendisi Onur Gökçınar (26), Aydın’da hayatlarını birleştirdi.

Öğretmen ve asker anne babanın (Seval-Abdurrahman Şanda ile Yılmaz-Safiye Gökçınar) çocukları olan Nazillili Çığda Şanda ve Konyalı Onur Gökçınar, Efeler Nevzat Biçer Toplantı ve Nikah Salonunda düzenlenen törenle dünya evine girdi. Genç çiftin şahitleri arasında bulunan Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, damada ‘ayaklarını koru’ uyarısı yapsa da gelin Şında müstakbel eşi Gökçınar’ın ayağına basmayı başardı.

Çığda Şanda’nın babası Abdurrahman Şanda, kızının adının mevsimin ilk karı, soyadlarının ise saflık beyazlık anlamına geldiğini belirterek, “Bir anne babanın en mutlu anını yaşadık. Bu mutluluğu anlatacak başka cümle bulamıyorum” dedi.

Nikah memuru çiftin evlilik cüzdanlarını “Ailenin gerçek reisine veriyorum” diyerek, Çığda Şanda’ya verdi. Nikah memuru ayrıca Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın çifte hediyesi olan bir çift fincanı da çifte sundu.

Çiftin düğünleri, 24 Ocak'ta, İstanbul Selimiye Ordu Evinde gerçekleşecek. (GAMZE KORKMAZ)







 
Son Eklenen Haberler