Takip Et

SON DAKİKA

Referandum arefesinde dünya evine girecekler

21 Mart 2017, Salı 08:30

     


Karacasu’da çiftçilikle uğraşan Zafer Konuklar (26) ile komşu kızı Müzeyyen Orta (22), belediye nikah salonunda kıyılan nikah ile hayatlarını birleştirdi. Nikah memuru Erdinç Büyükgümüş’ün kıydığı nikahla evlenen çift, bir ömür mutlu olmak için 'Evet' derken, referandumdan bir gün önce yapılacak düğün törenine hazırlanıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karacasu’nun Bereketli Mahallesi'nde çiftçilikle uğraşan İsmail-Gülnur Konuklar çiftinin oğulları Zafer Konuklar, komşusunun evinin önünden gelip geçerken beğenip görücü gönderdiği Kamil-Semiha Orta çiftinin kızları Müzeyyen Orta ile bir yıl önce nişanlandı. Referandumdan bir gün öncesine denk gelen 15 Nisan'a nikah için gün alan çift, önceki gün belediye nikah salonunda Erdinç Büyükgümüş’ün kıydığı nikahla hayatlarını birleştirdi. Konuklar ve Orta ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı törende gelinin şahitliğini arkadaşı Huriye Ersoy, damadın şahitliğini ise halası Sabiha Bekar yaptı.

Referandumdan bir gün önce yapılacak düğün töreni ile dünya evine girmeye hazırlanan gelin ve damat, hayatlarını birleştirmek için önceki gün kıyılan nikahta birbirlerine “Evet” derken, referandumda ise tercihlerinin 'Evet' mi 'Hayır' mı olacağı konusunda sır vermedi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler