Takip Et

SON DAKİKA

Muhtar Aşık’a doğum günü kutlaması

20 Mart 2017, Pazartesi 15:46

     


Didim Hisar Mahallesi'nin 35 yıllık muhtarı ve Anadolu Ajansı Didim Muhabiri Bahri Aşık’ın 71. yaş günü, Didim Belediyesi tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısında kutlandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, 71 yaşına giren Hisar Mahallesi'nin 35 yıllık muhtarı ve Anadolu Ajansı Didim Muhabiri Bahri Aşık’ın doğum gününü kutladı. Didim Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı muhtarlar buluşmasında, 71 yaşına giren Bahri Aşık, üzerindeki mumları üflediği yaş pastayı kesti.

Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, “Bugün sevgili muhtarımız, üstadımız Bahri Aşık’ın doğum günü. Bizler de bugünkü muhtarlar buluşmamızda kendisinin doğum gününü kutlamak istedik. Üstadımızın Didim’e hizmetleri ve çalışmaları takdire şayan. Bizler kendisine uzun ömürler diliyoruz” dedi. Doğum gününün kutlanmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Muhtar Aşık ise, “Bugün ben 71 yaşına girdim, fakat dün doğmuş gibiyim. Halen yılmadım, ayaktayım. Bu dünyaya geldim geleli, her şeyden önce insanları ve çalışmayı çok sevdim. Bugün beni düşündüğünüz için çok teşekkür ediyorum. Sizlerin de ömürleri çok uzun olsun” diye konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler