Takip Et

SON DAKİKA

Sürpriz evlenme teklifiyle nişanlısını gözyaşlarına boğdu

19 Aralık 2016, Pazartesi 19:50

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde (ADÜ) çalışan Hasan Kabaca, arkadaşlarıyla birlikte 7 otomobilin üzerine, ‘Benimle bir ömür mutlu olur musun?’ yazarak nişanlısına sürpriz evlenme teklifi yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nişanlısı İrem Cesur’u Aytepe Mesire Alanı’na gezintiye çıkma gerekçesiyle evinden alan Hasan Kabaca, ADÜ KYK Yurdu’nun arkasındaki Adnan Menderes Cami önünde, ‘Renault Club 09’ grubundaki arkadaşlarıyla birlikte organize ettikleri sürpriz evlenme teklifiyle, nişanlısını hem şaşırttı hem de sevinç gözyaşlarına boğdu. Hasan Kabaca, üzerinde ‘Benimle bir ömür mutlu olur musun?’ yazılı araçlarla kapatılan yolda beraberinde getirdiği yüzüğü nişanlısı İrem Cesur'a uzatırken yere diz çökerek arkadaşlarının alkışları ve meşaleler eşliğinde evlenme teklifinde bulundu.

“DÜĞÜNÜMÜZ 5-6 MAYIS’TA”

Kabaca’nın evlenme teklifine yüksek sesle ‘Evet’ diyen Cesur, sevinç gözyaşları içinde nişanlısına sarılırken çiçeği burnunda genç çift, müzik eşliğinde birlikte dans etmeyi de ihmal etmediler. Sürpriz evlenme teklifiyle ilgili konuşan Hasan Kabaca, “Arkadaşlarımızla birlikte böyle bir sürpriz hazırladık. Kendilerine de katkıları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nasipse önümüzde 5-6 Mayıs 2017 tarihinde evlenerek dünya evine adım atacağız. Allah bize bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin” dedi. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler