Takip Et

SON DAKİKA

'Alsancak Unlu Mamülleri' Aydın şubesi açıldı

18 Mayıs 2017, Perşembe 20:00

     


Aydınlı girişimci 3 arkadaş Alsancak Unlu Mamulleri'nin Aydın şubeliğini aldı. İş dünyasından birçok kişinin katıldığı açılışta Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın’a nezih bir mekan kazandırıldığını söyleyerek, işletmenin girişimcilere örnek olması gerektiğini dile getirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydınlı Pekgüzel ailesinin gelini Seda pekgüzel, Arzu Aksoy ve Serkan Kahraman’ın ortaklığı ile Alsancak Unlu Mamulleri Girne Mahallesi Şair Ömer Bulvarı'nda hizmete açıldı. Birçok kişinin katıldığı açılışta Alsancak Unlu Mamulleri ürünleri ikram edildi. Açılışa katılan Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, “Pekgüzel ailesi Aydın’ın domino taşlarından birisidir. Burada ben Yalçın beyi, Hüseyin beyi ve diğer erkek egemen unsurları dışarıda tutarak hanımefendilere hayırlı olsun demeyi ve cesaretlerinden dolayı tebrik etmeyi uygun görüyorum. Arzu Aksoy ve Seda Pekgüzel Ticaret Odası’nın düzenlediği girişimcilik kursuna katıldılar ve girişimcilik belgesi aldılar. Diğer girişimcilere örnek olmasını istiyorum. Aydın'ımıza nezih bir ortam kazandırdıkları için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

500 ÇEŞİT ÜRÜN VAR

Törende, ortaklardan Seda Pekgüzel, "Ben, bu mahallede, böyle bir yer açılmasını çok istedim. Çünkü bir pasta almak için merkeze gitmek zorunda kalıyorduk. Bu boşluğu görünce arkadaşlarımla birlikte, burada böyle bir iş yeri açmaya karar verdik. İş yerimizi açtık, mutluyuz. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Ortaklardan Arzu Aksoy, Aydın’a kaliteli bir hizmet vereceklerini söyleyerek, “Unlu mamuller ve mutfak konusunda iddialı bir hizmet vereceğiz. Nezih ve elit bir mekan oldu. Herkesi mekanımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Serkan Kahraman ise, ürün yelpazelerinin çok geniş olduğunu belirterek, “Sabah 6’da başlayıp gece 01’e kadar hizmet vereceğiz. 450-500’e yakın ürün çeşidimiz var” dedi.

Açılış törenine, İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Alsancak Unlu Mamulleri Firması Sahibi Levent Doğanoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler