Takip Et

SON DAKİKA

KUFAD 20. yılını kutladı

17 Aralık 2016, Cumartesi 14:38

     


Kurulduğu günden bu yana uluslararası birçok başarıya imza atan Kuşadası Folklor Araştırma Derneği (KUFAD) 20’nci yılını kutladı. Erkan Yücel Sahnesi’nde gerçekleştirilen 20’nci yıl kutlamalarında dans gösterileri sergilendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Dünya ve Balkan şampiyonluğu gibi unvanları elinde bulunduran KUFAD, 20’nci yılını kutladı. Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi’nde gerçekleştirilen kutlamalarda sergilenen dans gösterileri ayakta alkışlandı. KUFAD yönetim kurulu üyelerinin, dansçıların ve ailelerinin katıldığı gecede KUFAD bünyesinde uzun yıllardır emek harcayan kişilere plaket verildi.

KUFAD Kurucu Başkanı İsmail Hakkı Erturan, “20’inci kuruluş yıl dönümü kapsamında burada olduğunuz ve onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Şehit haberleriyle sarsıldığımız bu zor günlerde, 20’nci yıl kutlamalarında şölen yerine mütevazı bir kutlamanın doğru olacağını düşündük. Zor günler fakat karamsar değiliz. Çünkü çocukları öldüren değil, dünya çocuklarını bir araya getiren büyük Türk milletiyiz. O yüzden her zamankinden daha fazla çalışacağız” dedi. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler