Takip Et

SON DAKİKA

Söke'de Polat ve Yavaş ailesinin mutlu günü

17 Temmuz 2017, Pazartesi 11:35

     


Söke Belediyesi Kültür Müdürlüğü personellerinden Gülşah Yavaş, Aydın DSİ Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Abdurahman Polat ile Turkuaz Düğün Salonunda yapılan düğün töreninde dünya evine girdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke’nin önde gelen köklü ailelerinden Birlik Matbası'nın kurucusu merhum Zeki Yavaş’ın torunu Semra-Halil Yavaş’ın kızları Matematik Öğretmeni Gülşah Yavaş, ilçenin yine önde gelen ailelerinden Yörükoğlu Mobilya’nın sahibi ve MHP Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Polat-Teslime Polat çiftinin inşaat Mühendisi oğulları Abdurahman Polat Söke Öğretmenevinde yapılan kına gecesinin ardından Turkuaz Düğün Salonunda yapılan düğün ve nikah töreninde evlendi.

Genç çiftlerin nikahlarını Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran kıyarken, nikah şahitliklerini ise Beşeriye Demir, Ayşe Kaplan, Osman Polat ve Salim Başar yaptı.

Kalabalık davetli grubunun katıldığı düğün Söke’nin tanınmış müzisyenlerinden Ali Murat’ın seslendirdiği şarkılarla daha da keyifli geçerken, düğünde başta gelin Gülşah Yavaş ve damat Abdurahman Polat’ın arkadaşları başta olmak üzere her iki ailenin yakın dostları Polat ve Yavaş ailelerinin mutluluklarını paylaştılar. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler