Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı avukatlar bu düğünde buluştu

17 Temmuz 2017, Pazartesi 11:02

     


Aydın Barosu avukatlarından ve AK Parti'nin kuruluşunda Aydın Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Cüneyt Bayraktar ile Yeliz Bayrak ile evlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler’de yaşayan Muzaffer-Melihat Bayraktar’ın oğulları Avukat Cüneyt Bayraktar ile Hikmet-Hatice Bayrak’ın kızları Yeliz Bayrak, 6 aylık bir nişanlılık süresinin ardından evlenerek dünya evine girdi. Hasmahal Kır Düğün Bahçesi'nde gerçekleşen düğüne, çok sayıda davetli katıldı.

 

Düğün öncesi nikah merasimi yapıldı. Genç çiftin nikahını Efeler Belediyesi Evlendirme Memuru Kenan Hıdıroğlu kıyarken, çiftin nikah şahitliğini AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ve Filiz Bayrak yaptı.

 

Bülent-Yeliz çifti nikah memurunun "Birbirinize eş olmayı kabul ediyor musunuz?" sorusuna "Sonsuza dek evet" diyerek cevap verdi. Genç çiftin evlilik cüzdanlarını AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen verdi. Özmen, çifte ömür boyu mutlu olmaları temennisinde bulunurken, Bülent Bayraktar ile meslektaş olduklarını ancak, evlilik cüzdanını adetten dolayı geline vereceğini söyledi.

 

Genç çift, Adil Karaca’nın ‘Aşkın tarifi’ adlı şarkısıyla sahneye çıkarak dans etti. Bayraktar çiftini, aileleri, yakınları ve arkadaşları, bu özel günlerinde yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu. (HAKAN AKIN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler