Takip Et

SON DAKİKA

Mendeş Ailesi’nin mutlu günü

16 Kasım 2016, Çarşamba 11:28

     


İnşaat sektöründe 50 yılı geride bırakan, İzmir’in Gaziemir ilçesi ile Aydın’ın İncirliova ve Söke ilçelerinden sonra Kuşadası’nda da faaliyet gösteren Mendeş Beton şirketinin ortaklarından Özgür Mendeş, Ceylan Oran ile hayatını birleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Merhum Süleyman Mendeş ile Besna Mendeş’in oğulları Özgür ile Muş’ta esnaflık yapan Abdullah ve Şahinaz Oran çiftçinin kızları Ceylan’ın düğünü, Akarsu Park Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

BAŞKAN KALE EVLİLİK CÜZDANINI GELİNE TESLİM ETTİ

Genç çiftin nikah şahitliğini, Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili ile İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale yaptı. Efeler Kaymakamı Sevgili, imzaların atılmasının ardından genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek hayırlı evlat yetiştirmeleri için duacı olduğunu söyledi. Nikah memurundan aldığı evlilik cüzdanını gelin Ceylan Oran’a teslim etmeden önce konuşan İncirliova Belediye Başkanı Kale, “Bu cüzdanı sanıyorum ki gelin hanım daha iyi himaye edecektir. O yüzden bunu kendisine teslim ediyorum. Genç çiftimize bir ömür boyu, sağlık ve huzur içinde mutluluklar diliyorum” dedi. Evlilik cüzdanıyla birlikte Başkan Kale, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın düğün hediyesini de genç çifte takdim etti.

Nikah töreninin sona ermesiyle birlikte dans pistinde pasta kesilerek misafirlere ikram edildi. Pasta ikramının sona ermesinin ardından takı merasimiyle devam eden düğünde, genç çifti en mutlu günlerinde yalnız bırakmayan yakınları ve arkadaşları, gecenin ilerleyen saatlerine değin gönüllerince eğlendiler. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler