Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı bilim insanı muhteşem düğün ile dünya evine girdi

16 Ekim 2023, Pazartesi 16:22

     


Aydın’ın Efeler İlçesi’nde hizmet veren Gül Kır Bahçesi Düğün Salonu işletmecileri Kenan ve Gülten Ocak çiftinin bilim insanı olarak görev yapan kızları Gülseren Ocak ile Gıda Mühendisi Mehmet Oğuzhan Akkan, düzenlenen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Kızılcaköy Mahallesi’nde hizmet veren Gül Kır Bahçesi Düğün Salonu sahibi Gülten ve Kenan Ocak çiftinin, İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi’nde Klinik Araştırma Görevlisi olan kızları Gülseren Ocak, Koçarlılı emekli Duru ve Ali Akkan çiftinin özel bir firmada Gıda Mühendisi olarak çalışan oğulları Mehmet Oğuzhan Akkan ile evlendi.

Düzenlenen düğün törenine, Ocak ve Akkan Ailelerinin yakınları, genç çiftin arkadaşlarından oluşan çok sayıda davetli katıldı. Gülseren ve Mehmet Oğuzhan’ın ilk dansları ile başlayan geceye davetlilerde eşlik etti. Daha sonra nikah merasimine geçilirken, Efeler Belediyesi Nikah Memuru Tahir Altındiş genç çiftin nikahlarını kıydı. Nikah şahitliklerini de damadın kardeşi Metehan Akkan, gelinin kardeşi Şeyma Ocak ve Özgür Özdemir ile Aleyna Usta yaptı.

Gülseren ve Mehmet Oğuzhan, davetlilerle birlikte gece boyunca gönüllerince eğlendi. Düğün merasiminin ardından genç çift, balayı için tercih ettikleri Bodrum’a gitti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler