Takip Et

SON DAKİKA

Denizbank, Söke Belediyesi'nden gelin aldı

16 Eylül 2017, Cumartesi 11:42

     


Söke Belediyesi Kültür Müdürlüğü personellerinden Zeynep İltüzer, Denizbank Söke Şubesi çalışanlarından Aykut Özdemir ile Turkuaz Düğün Salonu'nda yapılan düğün töreniyle dünya evinde girdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke’de spor ve siyasetin önde gelen isimlerinden Sökespor eski antrenörlerinden ve CHP Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun İltüzer-Merih İltüzer’in kızları Belediye Kültür Müdürlüğü personellerinden Zeynep İltüzer ve Atatürk Mahallesi sakinlerinden Hasan Hüseyin- Fatma Serap Özdemir’in Denizbank çalışanlarından oğulları Aykut Özdemir dünya evine girdi. Geçtiğimiz hafta sonu Kuşadası Zitur Sitesi'nde yapılan kına gecesinin ardından Turkuaz Düğün Salonu'ndaki törende de genç çifti, yakınları yalnız bırakmadı.

Genç çiftin nikahını Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran kıyarken, şahitliklerini ise Cem İltüzer ve Mustafa Özdemir yaptı. Başkan Toyran, "Zeynep ve Aykut kardeşimizin nişan yüzüklerini de takmak bana nasip olmuştu,her ikisini bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Düğüne katılan konuklar, Söke’nin önde gelen müzisyenlerinden Ali Murat ve Ümit Şimşek’in seslendirdiği şarkılarla gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

Genç çiftin balayı için Kuşadası ve Yunan Adaları'nı tercih ettiği öğrenildi. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler