Takip Et

SON DAKİKA

Yıldız Tilbe, Didim’de sahne aldı

16 Temmuz 2017, Pazar 14:13

     


Didim’de sahneye çıkan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. Doğum gününü Didim'deki hayranlarıyla beraber kutlayan Tilbe, dilek tutarak pastadaki mumları üfledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adını, Yunan mitolojisinde gözlerine bakanı taşa çevirdiğine inanılan, yılan saçlı Gorgon kardeşlerin tek ölümlüsü Medusa'dan alan ilçenin en büyük açık hava diskosu Club Medusa’da sahneye çıkan Türkiye'nin sayılı besteci ve şarkı sözü yazarlarından Yıldız Tilbe’yi binlerce kişi izledi. Eski ve yeni şarkılarından oluşan bir repertuarla hayranlarının karşısında olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, canlı performansıyla hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. ‘Şivesi Sensin Aşkın’ adlı parçasıyla sahneye çıkan Tilbe, konserinde ‘Aşkımı sakla’, ‘Delikanlım’, ‘Vazgeçtim’, ‘Çabuk olalım aşkım’, ‘Sana değer’ ve ‘Emi’ adlı sevilen parçalarını söyledi. Yaptığı danslarıyla dikkat çeken Tilbe’yi, hayranları cep telefonlarıyla görüntüledi. Sahneye uzun siyah bir elbiseyle çıkan Tilbe, kendisini izlemeye gelenlere teşekkür ederek iyi eğlenceler diledi.

Yıldız Tilbe, doğum gününü de Didim’de Club Medusa sahnesinde kutladı. Kendisi için hazırlatılan pastanın sahneye getirilmesi üzerine teşekkür eden Tilbe, “O zaman bir dilek tutuyorum. Çünkü her mum üflediğimizde bir dilek tutmalıymışız. Hepimize huzur diliyorum. Hepimiz için her şeyin en hayırlı ve güzelini diliyorum” diyerek mumları üfledi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Tilbe, sevenlerine oldukça keyifli saatler yaşattı. (EDİZ VERDİOĞLU)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler