Takip Et

SON DAKİKA

Didim Sensation Beach Club, yaza 'merhaba' dedi

16 Mayıs 2018, Çarşamba 20:02

     


Didim’de Altınkum'da hizmet veren açık hava diskosu Sensation Beach Club, 2018 yaz sezonuna 'merhaba' dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Faaliyete geçtiği yıldan itibaren Didim'in gözde eğlence mekanı haline gelen Sensation Beach Club, kapılarını açtı. Didim'in popüler açık hava diskosu olan Sensation Beach Club’ın açılışında, Didimliler ve ilçeye gelen yerli ile yabancı turistler, DJ Okan Kurt’un çaldığı şarkılarla sabahın ilk ışıklarına kadar doyasıya eğlendi. Didim'de hem yerli, hem de yabancı turistleri ağırlayan Sensation Beach Club, yaz boyunca pek çok konsere de ev sahipliği yapacak.

Sensation Beach Club işletmecisi Vedat Borulday, “Sensation Beach Club olarak 10’uncu yılımıza girdik, gururluyuz. Kaliteden hiç ödün vermedik, vermeyeceğiz de. Didim’e yakışacak organizasyonlar yapıyoruz. Didim'in eğlence alanında Bodrum'un gerisinde kalmamasını istiyoruz. Kaliteli şarkıcıları yaz ve kış ayları boyunca Sensation’a getiriyoruz. Bize güvenen ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bizi bu mutlu gecemizde yalnız bırakmayan Kaymakamımız Mehmet Türköz’e de ayrıca teşekkür ediyoruz. Ülkemiz için, Didim için, Didimli turizmciler için, personelimiz ve turizm esnafı olan bizler için güzel bir sezon olur umarım” dedi.

“MEKANIMIZI YENİLEDİK”

Yerli turistleri ve yurt dışında yaşayan gurbetçileri Didim’e davet eden Vedat Borulday, şunları söyledi: “Sensation Beach Club olarak bu yıl mekanımızı yeniledik. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacağız. Çok sayıda üst düzeyde ünlü sanatçımızın konserleri olacak. Keyifli bir organizasyon, güzel bir turizm sezonu geçireceğiz. Bizi tercih eden bütün konuklarımıza teşekkür ediyorum. Biz Didim'de herkese aynı mesafede durmaya, onlara eğlencenin en iyisini sunmaya çalışıyoruz.”

“DİDİM’İN ELİT EĞLENCE YERLERİYLE ADINI DUYURMASINI İSTİYORUZ”

Didim Sensation Beach Club’ın 2018 yaz sezonu ‘merhaba’ gecesine katılan konuklar da “Didim'in bereketli bir turizm sezonu geçirmesini diliyoruz. Didim’de kaliteye ihtiyaç var ve burada gerçek turizmcileri görmek istiyoruz. Didim’in Sensation gibi elit eğlence yerleriyle adını duyurmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi. Sensation Beach Club’ın sezon açılış gecesine Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, iş adamları, Didimliler ve ilçeye gelen yerli ile yabancı turistler katıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler