Takip Et

SON DAKİKA

Bahçeşehir Koleji’nden engelli öğrenciler yararına konser

16 Nisan 2018, Pazartesi 16:37

     


Aydın Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği Hacı Hüseyin Aslan Özel Eğitim Uygulama Okulu yararına konser düzenledi. Konsere katılanlar sanatçı Merve Özbey’in seslendirdiği şarkılar ile unutulmaz bir gece yaşadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Adnan Menderes Üniversitesi Meandros Salonunda yapılan konsere; Hacı Hüseyin Aslan Özel Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencileri, Aydın Bahçeşehir Koleji öğrenci ve velileri katıldı.

 

Konserde konuşan Aydın Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Ece Tonguç Koçkesen, “Okul aile birliği olarak tüm etkinliklerimizi sosyal projede birleştirmek istedik. Yıl boyunca yapmış olduğumuz etkinliklerle Hacı Hüseyin Arslan Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nin ihtiyaçlarını karşılamaya karar verdik. Amacımız zihinsel engelli çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak gelişimlerine katkı göstermektir. Bu anlamlı konsere katkıda bulunan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

ÖZBEY’E TEŞKKÜR PLAKETİ

Gecenin sonunda Aydın Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Sümer Mustafa Güngör ve Okul Aile Birliği Başkanı Ece Tonguç Koçkesen, gecede sahne alan Merve Özbey’e teşekkür plaketi verdi. Konserden elde edilen gelir Hacı Hüseyin Aslan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu’nun ihtiyaçları için kullanılacak. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler